SLOBODA MIĆALOVIĆ ODUŠEVILA INSTAGRAM! OVAKO IZGLEDA PRIRODNA LEPOTA NA PLAŽI: u ovoj pozi se malo koja žena slika (FOTO)

instagram

Poznati

SLOBODA MIĆALOVIĆ ODUŠEVILA INSTAGRAM! OVAKO IZGLEDA PRIRODNA LEPOTA NA PLAŽI: u ovoj pozi se malo koja žena slika (FOTO)

Prirodnost i otmenost Slobode Mićalović su osvojili srca njenih obožavatelja!

Popularna glumica Sloboda Mićalović je rešila da pauzira od poslovnih obaveza i ode na zasluženi odmor, piše Lepa & Srećna. Sa letovanja glumica se oglasila divnom slikom – podelila je selfi sa plaže, a pozitivni komentari su brojni kao i obično.

Sloboda je osvojila srca svojih obožavatelja svojom prirodnošću i lepotom. Glumica je selfijem bez šminke, u crnom kupaćem kostimu sa čipkom oko dekoltea i velikim naočarima, pokazala kako treba da izgleda prava dama na plaži – u stilu holivudskih diva, ona i u kostimu izgleda otmeno.

Delikatna ogrlica upotpunjuje Slobodin stajling za plažu. A ona je ovom prilikom pokazala da može da se pohvali savršenim tenom i da bez problema može da parira i dvostuko mlađim koleginicama.

Uz to, način na koji se Sloboda slikala je mnogima zapao za oko. Mnoge žene izbegavaju ovakvu pozu – kamera direktno iznad lica, dok ležite na leđima ood suncem, nije uvek baš „prijatelj“ ženske kože i tena. Ipak, fotogenična srpska lepotica i u ovoj nezahvalnoj pozi izgleda besprekorno.

Broj lajkova na Instagramu raste, a Slobodini pratioci ne propuštaju da istaknu da su ovakva lepota i otmenost velika retkost.

View this post on Instagram

🏝☀️🏊🏻‍♀️

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) on

Izvor: Lepa & Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top