U ovim godinama žena prestane da mari za muškarce: Zbabi se i ćuti!

instagram

Lifestyle

U ovim godinama žena prestane da mari za muškarce: Zbabi se i ćuti!

Ne gledamo mi njih, ne zvižde oni za nama. Šta se to desilo tako iznenada?

Svaka žena ima te godine kada muškarci postanu ravnodušni prema njoj. U seksualnom smislu i uopšte. Nekim ženama se to dešava u poznim godinama, drugim kada uđu u menopauzu, a nekim čak kad napune tridesetu.

Kad muškarac prestane da se okreće za tobom, to je znak: zbabila si se!

Verovatno imaš umoran i prazan pogled, naslage na kukovima i stomaku, beživotnu kosu.

Šta ti se desilo? Ušla si u onu dob gde ti muškarac nije potreban! Postala si bezvoljna prema muškom rodu jer od njih ne očekuješ ništa, jer su te razočarali više puta…

Ne veruješ im, tvoje srce ih ne traži, tvoje telo ih ne traži… U tebi ne postoji ni jedna misao o onom „pravom“ koji će te voleti!

Tvoje srce više ne treperi i to se vidi na licu.

Kleopatra je imala zanimljivu kuru za mladolikost. Naime, da bi održala mladost, koristila je spermu mladih robova. Neke devojke su pokušale da se mažu time i kažu – to je prevara! Sperma ne briše bore!

Zašto? Zato što sve polazi od srca! Seks kao mehanička radnja ne deluje na podmlađivanje, ali zato zaljubljenost… E, to je druga priča!

Zaljubljena žena ima specifičan izgled. Oreol sreće, samopouzdanja i zadovoljstva uvija se oko nje čineći je čarobnom. Sperma sa tim nema ništa! Zaljubljenost je magična formula za mladost!

I ako me pitaju, do koje dobi ženi treba muškarac, reći ću: do zadnjeg daha!

Znam da po nekad boli. Razočarao te jedan, drugi, treći i strašno je teško. Ali ne dopusti da se zbabiš, neka tvoje srce opet zaigra jer vredi!

Zaljubi se pa kud puklo da puklo!

Izvor: Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top