BRITANCI SU JE ZVALI VOJVOTKINJA OD SVINJETINE: Sara Ferguson je osramotila KRALJEVSKU PORODICU kao niko pre!

Poznati

BRITANCI SU JE ZVALI VOJVOTKINJA OD SVINJETINE: Sara Ferguson je osramotila KRALJEVSKU PORODICU kao niko pre!

O njenom životu se mnogo pisalo, a neki potezi su okarakterisani kao skandalozni!

Ako ste mislili da je Megan Markl najkontroverznija pripadnica britanske kraljevske porodice, to je samo zato što je aktuelna u doba Interneta i društvenih mreža, jer pre nje – mnoge su dame unosile buru i paniku u Bakingemskoj palati, a više od svih drugih – gospođa Sara Ferguson (59).

Sara je nedavno bila i te kako zapažena na Rojal Askotu, šetkajući naokolo u upadljivom žutom kompletu i zelenom fascinatoru sa perjem, a njeno pojavljivanje na ovom događaju navelo nas je da se prisetimo njene prošlosti, nimalo laskave, ali veoma interesantne.

FOTO: AP / GARETH FULLER

Sara Ferguson postala je svetski poznata zahvaljujući braku sa princom Endrjuom, sinom kraljice Elizabete. Bračne zavete razmenili su 1986, a ona je preko noći od „obične devojke iz susedstva“ postala vojvotkinja čiji je život neprestano bio pod prismotrom svih svetskih tabloida.

Sarina porodica bila je bliska kraljevskoj, pa se dvojac znao od malih nogu, no ljubav je planula tek kada su oboje bili izgrađeni ljudi – Endrju je izgradio uspešnu karijeru, dok je ona bila već priznati menadžer za odnose sa javnošću i televizijska voditeljka.

Sara, poznatija kao Ferdži, bila je bliska i sa princezom Dijanom, a ona ju je i smestila pored Endrjua na svom venčanju sa Čarlsom. Navodno je sve krenulo upravo tada, a vatrena romansa se ubrzo pretvorila u ozbiljnu i veliku ljubav – objavljena je i veridba, a prsten je dizajnirao lično Endrju, osmislivši da ga krase rubini kako bi se slagao sa vatrenom kosom njegove odabranice.

Ferdži je uz Dajanu postala još jedna „princeza iz naroda“, a britanski mediji sladili su se ovom strasnom ljubavnom pričom, a sve je poprimilo još idiličnije borise kada je vojvotkinja od Jorka rodila i dve devojčice – Beatris i Eugeniju. I dok je na površini sve izgledalo bajkovito iza brega valjalo se brdo problema koji su u jednom momentu morali da eksplodiraju.

Prvi problemi otpočeli su odmah nakon rođenja starije Beatris – Sara je navodno patila od postoporođajne depresije, te ju je ostavila dadiljama na staranje i otišla put daleke Australije gde je provela nekoliko meseci, daleko od svoje tek rođene ćerkice. Ovaj potez toliko je razljutio britansku javnost, da je do dana današnjeg zbog toga ne ostavljaju na miru.

Dve godine kasnije rodila je i drugu ćerku Eugeniju, a ova trudnoća i te kako je ostavila traga na Sarinom telu koja je posle porođaja imala čak 100 kilograma. Ovo je rezultiralo time da su je britanski tabloidi nazivali „vojvotkinjom od svinjetine“, aludirajući na igru rečima „York“ i „pork“ (svinjetina).

Izvor: ŽENA

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top