ONI SU MUŽEVI NAŠIH PROSLAVLJENIH GLUMICA: Ove koleginice LJUBAV su našle u DALEKOM HOLIVUDU, a ona se zaljubila u LIFTU! (FOTO)

instagram

Poznati

ONI SU MUŽEVI NAŠIH PROSLAVLJENIH GLUMICA: Ove koleginice LJUBAV su našle u DALEKOM HOLIVUDU, a ona se zaljubila u LIFTU! (FOTO)

Naše popularne glumice neretko vole da čuvaju svoju intimu i privatan život za sebe. Većina njih je u srećnim brakovima, a svoje partnere čuvaju ljubomorno, daleko od očiju javnosti.

Zvezda serije „Istine i laži“ Jana Milić Ilić već sedam godina je u braku sa producentom Mišom Ilićem. Interesantno je da su se njih dvoje upoznali krajnje slučajno – u liftu.

– Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu. Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao. Nakon prvog susreta, počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo – izjavila je Jana svojevremeno.

Zaljubljeni par voli često da putuje, pa neretko objavljuje zajedničke fotografije, a inače je Miša producent serije “ Istine i laži“.

Brak Nataše Ninković često je bio tema domaćih novinara. Glumica se udala sa samo 25 godina za Nenada Šarenca i tvrdi da joj je brak pomogao da sazri.

– Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku – kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti- rekla je ranije Nataša Ninković.

Nataša i Nenad su u skladnom braku već dvadesetak godina, a jedno drugog pomažu i daju uzajamnu podršku. Takođe, Nenad je od Nataše stariji više od deset godina, što im, kako kažu, nikada nije predstavljalo prepreku. Imaju dva sina, blizance Mateju i Luku, sa kojima zajedno žive u Beogradu.

Naša glumica Jelena Đokić, koja je glumila u preko 50 predstava, u braku je sa glumcem Svetozarom Cvetkovićem. Oni su se upoznali u Budvi 2002 godine i u više navrata sarađivali isključivo poslovno.

Međutim, između njih se rodila ljubav i danas imaju dvoje dece- ćerku Klaru i sina Luku. Svetozar je pre nekoliko godina izjavio da je u Jeleni pronašao interesantnog sagovornika, te da je komunikacija presudan faktor za uspešan brak.

Nina Janković, glumica koja se proslavila ulogom Valerija u filmu “ Montevideo“, pre nekoliko godina izgovorila je “ sudbonosno da“ svojem izabraniku, ekonomisti Mateji Dičiću, sa kojim je dugi niz godina u ljubavi.

Mateja je Ninu verio za Novu godinu 2013, a venčali su se u crkvi Svetog Marka već naredne godine. Takođe, otkriveno je da je Mateja zapravo brat od ujaka Ninine koleginice i prijateljice Tamare Dragičević. Nina često postavlja slike sa suprugom na društvenim mrežama, na kojima oboje “ cvetaju“ od ljubavi.

Još jedna glumica o čijem braku se često pisalo jeste Marija Karan, koja se udala za Džoela Lubina, holivudskog agenta sa kojim živi u Los Anđelesu. Marija i Džoel imaju trogodišnjeg sina Marka Lea.

FOTO: INSTAGRAM

Spekulisalo se i o bogatstvu koje Marijin muž poseduje, te se stan u kojem žive procenjuje na skoro tri miliona dolara. Glumica neretko ističe na društvenim mrežama kako je njen suprug jako brižan otac i da je posvećen u potpunosti porodici.

Glumica Branka Katić je skoro 18 godina u srećnom braku sa engleskim producentom i rediteljem Džulijanom Farinom, sa kojim ima sinove Luisa i Džoa.

– Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle par meseci, sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila – ispričala je Branka pre nekoliko godina.

Takođe, glumica tvrdi da ne postoji formula za uspešan brak i da je tolerancija i razumevanje ono što je presudno za opstanak u ljubavi. Iako je Džulijanova profesija bliska Brankinoj, on ne voli da se pojavljuje često u medijima, te ga možemo videti skoro samo na fotografijama na društvenim mrežama

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top