Prija šeta po Monaku u PAPUČAMA OD 600 EVRA i u haljini koju bismo joj na ovih 38 stepeni rado UKRALE!

Printscreen

Poznati

Prija šeta po Monaku u PAPUČAMA OD 600 EVRA i u haljini koju bismo joj na ovih 38 stepeni rado UKRALE!

Dok u Srbiji vlada toplotni talas, pevačica Aleksandra Živojinović uživa u Monaku u stajlingu koji bismo joj rado ukrale! Ako se danas pitate šta da obučete po ovoj paklenoj vrućini, evo predloga!

Pevačica i novopečena mama Aleksandra Živojinović svoj letnji odmor provodi na Azurnoj obali. Trenutno se nalazi u Monte Karlu odakle redovno objavljuje fotografije, a nama je za oko zapao njen savršeni letnji stajling.

I dok se mi u Beogradu kuvamo na 38 stepeni i razmišljamo šta obući po ovakvoj vrelini, Aleksandra nam nudi idealno rešenje.

Bela lanena haljina sa karnerićem izgleda toliko lagano i prijatno da bismo joj je ovog časa ukrale, a bele „Hermes“ papuče savršeno su „začinile“ ceo autfit.

Reč je o megapopularnom „Oran“ modelu papuča koji je zaludeo sve svetske trendseterke i koje koštaju simboličnih 600 evra.

Hermes papuče
HERMES PAPUČEFOTO: SCREENSHOT

Naravno, mnogo pristupačnija modna rešenja koja podsećaju na ovaj skupoceni model dostupna su kod nas već za par hiljada dinara, što znači da Aleksandrin stajling možete lako da kreirate u sopstvenoj režiji.

A šta vi nosite na +40?

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top