MUSTAFA POLUDEO ZBOG POMIRENJA Emina i turski milijarder ponovo zajedno, deca ne prestaju da pričaju o njemu

instagram

Poznati

MUSTAFA POLUDEO ZBOG POMIRENJA Emina i turski milijarder ponovo zajedno, deca ne prestaju da pričaju o njemu

Pevačica Emina Jahović i turski milijarder su se pomirili i to pre nekoliko meseci, ali su to krili od javnosti. Ipak, od dece nisu niti hteli niti mogli te su oni svakoviđanje sa maminim izabranikom prepričavali ocu, koju je kako navode mediji poludeo od ljubomore.

Kako je naveo izvor blizak ovom paru Emina i Sadetin su se posle raskida koji se dogodiou febraru vrlo brzo pomirili ali o tome nisu želeli da pričaju.

– Emina i Sadetin su samo nakratko prekinuli svoju romansu, ali su se vrlo brzo i pomirili jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kako su se jednom već opekli, kada su priznali javnosti da su zajedno, sada su odlučili da što duže ćute o romansi i da je kriju dok god budu mogli. Međutim, posle pet meseci viđanja u tajnosti, pevačica je htela da prekine agoniju, i to najviše zbog svog bivšeg supruga Mustafe Sandala, koji je počeo da joj pravi probleme s decom zbog njenog novog dečka – otkriva izvor „Alo!“ koji je naveo i da je Mustafa pre mesec dana napravio pravi haos kada je video da Emina svuda vodi decu sa Sadetinom.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top