ONA IZGLEDA GOTOVO ISTO KAO KADA JE ZAVELA BREDA PITA! Svi se pitaju u čemu je TAJNA Dženifer Aniston, a ovo je njena DIJETA!

instagram

Poznati

ONA IZGLEDA GOTOVO ISTO KAO KADA JE ZAVELA BREDA PITA! Svi se pitaju u čemu je TAJNA Dženifer Aniston, a ovo je njena DIJETA!

Dženifer Aniston ima figuru na kojoj bi joj i devojke pozavidele i svi se pitaju kako sa 50 godina uspeva da je održava.

„Pazim šta jedem. Jedem dosta organskog voća i povrća, pazim na unos šećera, pijem dosta vode i dobro spavam. Dozvoljavam sebi da zgrešim s vremena na vreme, ali ne postavljam sebi više nikakva pravila“, otkrila je Dženifer Aniston, a sa svojim fanovima podelila je i svoj dnevni meni.

„Kada se probudim, popijem vodu sa limunom i popijem šejk, ili pojedem avokado i jaja, što mi je omiljeno“, otkrila je.

U šejk stavlja banane, borovnice, smrznute višnje, steviju, zeleno povrće, kakao…

Nekada, kaže, za doručak pojede i ovsenu kašu sa dodatim belancetom ili žitarice sa bananom. Dodavanje belanca, trik koji je pokupila od bivšeg muža Džastina, dodaje protein i daje celoj smesi bolji ukus.

Ručak Dženifer Aniston sastoji se od salate sa proteinima i njoj omiljene piletine.

Za užinu jede zdrave ugljene hidrate i protein, na primer jabuke sa puterom od badema ili orasima.

Večera opet na njen tanjir donosi povrće i proteine, ali uživa i u svojim omiljenim namirnicama. U kući ima peć za pečenje pice i sobu sa vinima, a navodno je posebno slaba na meksičku hranu.

Izvor: Žena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top