PONOSAN NA NASLEDNIKA I IZBOR BUDUĆE PROFESIJE: Aleksej Bjelogrlić upisao GLUMU zajedno sa decom ovih poznatih GLUMACA! (FOTO)

Printscreen

Poznati

PONOSAN NA NASLEDNIKA I IZBOR BUDUĆE PROFESIJE: Aleksej Bjelogrlić upisao GLUMU zajedno sa decom ovih poznatih GLUMACA! (FOTO)

Umetnost je ono uz šta su odrastali, stoga ne čudi njihov izbor!

Fakultet dramskih umetnosti objavio je konačnu rang-listu nakon prijemnog, te je srećna vest dočekala Alekseja, sina Dragana Bjelogrlića, koji je upao na budžet na smeru glume, kao i Đura, naslednika Branimira Brstine i Repić Kseniju koja je nastavila stopama svoje bake Ljiljane Stjepanović.

Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, krenuo je odavno tatinim stopama i zaigrao u seriji „Žigosani u reketu“, a da krv nije voda, govori i činjenica da se pojavio u scenama u školi, baš kao i njegov otac na početku karijere u ulozi Slobodana Popadića Bobe u „Boljem životu“, gde igra nestašnog učenika.
Aleksej je pre toga igrao u filmovima svog oca – u prvom i drugom delu „Montevidea“.


FOTO: PRINTSCREEN
Prvi put mladi glumac pojavio se na malim ekranima 2010. u ulozi malog Tirketa, dok se u drugom nastavku pojavljuje već kao desetogodišnji fudbaler.

Aleksej se oprobao kao glumac i na pozorišnim daskama i stao na scenu Narodnog pozorišta u komadu „Dobro pamtim sve“, koji je Bjela režirao povodom 70 godina fudbalskog kluba Partizan. Rame uz rame igrao je s Predragom Ejdusom, Nenadom Jezdićem i Nadom Šargin.

Pored Alekseja, Ksenija Repić ima veliki glumački uzor svoju baku Ljiljanu Stjepanović, koja je uvek isticala da ni sa kim nije toliko bliska kao s najstarijom unukom.

„Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kad je bila mlada. Volela bih da postanem glumica, jer mislim da su glumci večita deca, a ja ne bih nikad želela da odrastem“, kazala je svojevremeno Ksenija, koja je dosad igrala u seriji „Selo gori, a baba se češlja“ i predstavi „Miris kiše na Balkanu“.

Izvor: kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top