5 trendova koje NE treba da pratite: Ovo nijedna žena ne treba sebi da dozvoli!

pixabay.com

Moda

5 trendova koje NE treba da pratite: Ovo nijedna žena ne treba sebi da dozvoli!

Osim što izgledaju ružno, neki od ovih modela su i opasni po žensko zdravlje

Farmerke su jednostavan, klasičan i pouzdan deo gardarobe koji je poželjan za svaku priliku i gotovo u svakom momentu. Međutim, one su zvanično ispale iz mode i za to je odgovorna modna industrija koja je preterala sa novim dizajniranjem standardnih plavih farmerica.

Predstavljamo vam najveće modne promašaje do sada:

Džentis (Janties)

Ovo je savršen primer zašto su farmerke svima došle glave. Farmerke kao gaće su sigurno neka vrsta šale. Predstavljene prvi put na modnoj reviji u okviru kolekcije za proleće 2019. godine i njihova trenutna cena je neverovatnih 277 evra.

Novinar magazina Vog obratio se ginekologu kako bi saznao da li je ovaj donji veš bezbedan da se nosi sam po sebi. Ginekolog Rebeka Brigman iz Njujorka, u intervjuu je spomenula da je koncept farmerki kao doneg veša interesantan, ali da nije bezbedan. Zato je savetovala da se bar tange ispod ovog „modnog hita“.

Kada ne možete da se odlučite za model farmerki

Modna dizajnerka Ksenija Šnajder je na svom Instagramu krajem januara podelila sa svetom svoju interpretaciju farmerica „za svaku priliku“. Jedna nogavica je uska i idealan je stil farmerki za izlazak na kafu, dok je druga nogavica široka i „u potrazi za diskotekom“. Oba modela su savršena za razne prilike, ali sigurno ćete izgledati blesavo ako za ovu fuziju platite 332 evra.

Izvrnute farmerke

Film Povratak u budućnost 2 je mozda glavni krivac što ovakav dizajn postoji. Čim se ovaj model pojavio na modnoj pisti svi su bili spremni da ga krunišu trendom koji će mladi obožavati. Ipak, možda su malo preterali.

Farmerke sa plaštom

Niko nije siguran ko je tačno ciljna publika za ove farmerke koje su najjeftinije na ovoj listi i vaše su za samo 112 evra.

Farmerke sa izrezom

Prvi put predstavljen svetu na Nedelji mode u Parizu. Ovo je model samo za one koji imaju tetovažu na nepraktičnom mestu i željni su da se pohvale, ali nisu otpisani ni oni koji žele da se pohvale mišićima na stomaku.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top