NEIZLEČIVA BOLEST KOŠTALA GA JE ŽIVOTA: Balkan ZAUVEK izgubio još JEDNOG GLUMCA!

Facebook

Poznati

NEIZLEČIVA BOLEST KOŠTALA GA JE ŽIVOTA: Balkan ZAUVEK izgubio još JEDNOG GLUMCA!

Izgubio je životnu bitku. 

Splitski glumac Josip Braovac preminuo je u 31. godini nakon kratke borbe s teškom bolesti, piše Slobodna Dalmacija.

Gledatelji ga znaju po ulozi Damira iz druge sezone televizijske serije „Ruža vetrova“, čija se radnja odvijala u Splitu. Snimao ju je 2012. i 2013. godine i imao mnogo zajedničkih scena s pokojnom šibenskom glumicom Dolores Lambašom.

Pojavio se i u spotu grupe Magazina za pesmu ‘Jutro nakon’ te ‘Školovana da preživim’. Pevačica Andrea Šušnjara (32) od njega se oprostila emotivnom objavom.

– Bio je talentovan i drag dečko, glumio je u dva naša spota te smo zajedno nastupali na CMC festivalu 2014. godine. Saradnja i druženje s Josipom će mi zauvek ostati u lepom sećanju – rekla je.

Na jednoj od poslednjih fotografija objavljenih na društvenim mrežama leži na bolesničkom krevetu, a početkom aprila napisao je kako je srećan čovek što uz sebe ima prijatelje koji mu u svakom trenutku pomažu u borbi s bolešću.

U Splitu je završio Ekonomsko-birotehničku školu i kasnije Ekonomski fakultet. Otac je petogodišnjeg dečaka, bio je vatreni navijač Hajduka i strastveni ribolovac. S njegovom preranom i iznenadnom smrću teško se mire prijatelji koji se od ranog jutra na društvenim mrežama opraštaju od Josipa.

„Bio je osoba vredna divljenja u svakom pogledu. Nesebično dobar, omiljen u društvu, dobar prijatelj, suputnik, otac svom detetu. Bio je svestrana osoba, voleo je gitaru, društvo, ribolov, glumu. Do zadnjeg daha je bio borac, željan života i ni u jednom trenutku nije bilo predaje – ispričala je Josipova partnerka Mare.

Izvor: Glossy

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top