Hilary Duff probušila uši ćerki i pokrenula lavinu komentara!

instagram

Kuća i porodica

Hilary Duff probušila uši ćerki i pokrenula lavinu komentara!

To da ljudi, u današnje vreme imaju mišljenje o svemu nije nikakva novost, mišljenje se ima posebno o stvarima koje se objave na društvenim mrežama i apsolutno niko nije pošteđen. Sa razlogom ili bez.

U to se uverila i poznata američka glumica Hilary Duff koja je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju njene osmomesečne bebe sa sveže probušenim ušima. Verujemo da nije mogla ni sanjati kakvu lavinu komentara će baš ta fotografija izazvati.

Veliki broj majki uključio se u raspravu ispod njenog posta kritikujući glumicu da je svom detetu nanela bespotreban bol te diskutujući o tome koji je odgovarajući uzrast za nošenje nakita.

Neke su otišle toliko daleko da su postavile pitanje „treba li se bušenje ušiju bebama smatrati zlostavljanjem“.

„Ne mogu da verujem da mislite da je u redu probušiti uši vašoj ćerki. Na taj način ste joj prouzrokovali ogromnu količinu bola i neugodnosti. Kako ste se osećali dok ste sedili i gledali kako vaše dete bespotrebno pati“, samo je jedan u nizu komentara koga je ostavila osoba pod nikom @katebentley.

View this post on Instagram

Mama and 🍓 📷 @matthewkoma

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Ostale majke su koristile neke druge argumente da isprozivaju mladu glumicu kojoj je ovo drugo dete.

„Samo se pitam kako ti je beba dala saglasnost da joj probuši uši“, napisao je neko pod korisničkim imenom @tee-ciullo.

Iako sama Duff nije odgovorila na kritike, brojni fanovi su stali u njenu odbranu zbog čega je nastao pravi mali Instagram rat.

Činjenica je da se mišljenja roditelja, u celom svetu, kad je bušenje ušiju u pitanja prilično razlikuju. U latinoameričkoj i afričkoj kulturi sasvim je normalno da se uši buše bebama dok su još posve male, jer se veruju da što su bebe manje, bušenje manje boli. Čak i kod nas je prilično normalno videti bebu sa probušenim ušima.

Duff nije prva poznata ličnost koja je svojoj bebi probušila uši „bez njenog odobrenja“, ostale koje su to uradile su: Gisele Bundchen, Kylie Jenner, Khloe Kardashians… I oko njihove dece se dizala ista frka.

Šta vi mislite o bušenju ušiju bebama koje nisu u stanju da daju svoj pristanak?

Izvor: Lola

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top