STVARNO NE ZNAM ŠTA ĆU DALJE: Voditeljka Maja Nikolić završila U SUZAMA!

instagram

Poznati

STVARNO NE ZNAM ŠTA ĆU DALJE: Voditeljka Maja Nikolić završila U SUZAMA!

Ona napušta televiziju na kojoj radi poslednje tri godine.

Voditeljka Maja Nikolić prijateljski se rastala s Prvom televizijom na kojoj je godinama vodila emisiju “150 minuta”.

Ona je već otkrila da su razlozi napuštanja ove televizije “privatni” i da je sa svim kolegama ostala u prijateljskim odnosima.

– Odlazim puna srca. Uopšte nije sporno da ovaj posao radimo zbog gledalaca, ali moram da kažem da je moja emocija prvenstveno vezana za kolege i prijatelje među njima. Zbog njih mi je bilo izuzetno teško nešto što je generalno trebalo da bude jedna racionalna i promišljena odluka – rekla je Maja za “Hello”.

– Idem na more. Odlučila sam da se dobro odmorim. Imam u planu dosta stvari koje želim da uradim tokom leta, tako da sve poslovne odluke ostavljam za kasnije. Stvarno ne znam šta ću dalje, ali polako -zaključila je ona.

Kada je najavljeno da odlazi, kolege su iznenadile voditeljku kratkom montažom “Majinih 150 minuta”, gde su prikazali sve zajedničke zgode i nezgode, ali i njen osmeh.

Dok je Maja gledala prilog suze su same krenule – na kraju su svi izašli da je izgrle i izljube, a Maja je naglas počela da plače, nakon čega se izvinila gledaocima i poručila im da bi volela da svi imaju takve prijatelje.

Izvor: hello.rs 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top