Dnevni horoskop za 7. jul 2019.

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 7. jul 2019.

Ovan

Fokusirajte se na poslove koje treba da obavite u kući. Okrenite se porodici i pokušajte da budete komunikativniji. Odnose možete popraviti danas.

Bik

Usredsredite se na kontakte sa prijateljima. Moguć je neki kraći put. Nemojte primati sve k srcu, pustite ljude da pričaju šta hoće o Vama. Ne obazirite se na sve priče o sebi koje čujete.

Blizanci

Moguć priliv novca. Nemojte sve trošiti na neke sitnice za kuću koje Vam nisu potrebne. Iako ste napeti, uz partnera i bliske ljude može da bude dan mnogo opušteniji.

Rak

Preosetljivi ste danas. Pokušajte da se ne raspravljate sa bliskim osobama. Moguć je priliv novca. Danas je dobar dan za nove poslovne projekte.

POVEZANE VESTI
Mesečni horoskopGodišnji horoskop
Lav

Danas ste osetljivi na kritiku. Budite spremni na saradnju. Potreban Vam je odmor, pod stresom ste.

Devica

Družite se više, fokusirajte se na nove kontakte. Ubrzajte se malo na poslu, nemojte sve odlagati.

Vaga

Napeti ste zbog posla. Ne nervirajte se oko drugih, nego se usmerite na obaveze. Provedite više vremena sa bliskim ljudima.

Škorpija

Bavite se sportom. Moguće je neko usavršavanje. Ne propuštajte priliku za to. Prijatelji mogu da budu od pomoći u svemu što Vam je potrebno.

Strelac

Nemojte preterivati u trošenju novca. Potrudite se da se posvetite štednji, iako Vam to pada jako teško. Budite pozitivniji, iako imate dosta obaveza.

Jarac

Drugi ljudi Vam mogu biti od pomoći. Potrudite se da budete fini prema svima, iako Vam se ne dopadaju svi sa kojima morate danas biti u kontaktu. Zadržite neke bitne informacije o svom privatnom životu za sebe.

Vodolija

Nervozni ste. Danas uradite sami sve što možete. Moguće su greške ako žurite na poslu, pa budite detaljni.

Ribe

Organizujte se bolje na poslu. Ne nervirajte se, ako Vam nešto ne ide kako ste zamislili. Popodne se odmarajte u krugu porodice.

IZVOR: Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top