Kejt uz ovaj kućni recept neguje kosu dan pre važnih događaja kako bi joj frizura duže trajala i blistala

Lepota i zdravlje

Kejt uz ovaj kućni recept neguje kosu dan pre važnih događaja kako bi joj frizura duže trajala i blistala

Vojvotkinja Kejt je lepa, a posebne pohvale dobija za svoju kosu

Šta ako ti kažemo da smo se dočepali uradi sama recepta za detoks kose ravno od vojvotkinjina frizera?

Ko ne želi ovu blistavu, zdravu kosu punu volumena kao u vojvotkinje Kate? Mi svakako da, ali znaš šta? Doznali smo recept za detoks koji preporučuje Daniel Galvin Jr, stilista za kosu Kraljevske porodice i sin Daniela Galvina, koji je nekad uređivao kosu princeze Diane – i sada ga donosimo tebi.

Galvin smatra da je temeljno čišćenje kose nužan korak na putu do bajkovite kose te preporučuje da ga napraviš dan pre važnog događaja ili jednom u dva meseca. I bez brige, sastojci su pristupačni i većinu njih već imaš u svojoj kuhinji.

Ovaj detoks tretman će ukloniti nakupljene slojeve sredstava za stilizovanje zbog čega ti se kosa ne sjaji, a boja je beživotna.

Dakle, pomešaj: 1 čajnu kašičicu vitamina C u prahu 1 čajnu kašičicu jabukovog sirčeta, 1 čajnu kašičicu ulja vitamina E 1 čajnu kašičicu kokosovog ulja.

U pomešane sastojke dodaj šoljicu vruće vode. Opranu kosu prosuši ručnikom i nanesi mešavinu. Ostavi da nekoliko minuta deluje pa dobro isperi. Kosa će biti čista i meka poput svile, a frizura trajnija. Jer, znamo da i tvoja kosa zaslužuje kraljevski tretman!

Izvor: Miss7

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top