Horoskopski znaci koji će do kraja jula naći novu ljubav

pixabay.com

Ljubav i seks

Horoskopski znaci koji će do kraja jula naći novu ljubav

Ljudima u nekoliko horoskopskih znakova jul će biti posebno naklonjen kad se radi o ljubavi. Neki će uživati u onome što već imaju, drugima se na pragu javljaju nove romanse.

Blizanci
Jedino što može tokom jula kvariti odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom jeste povremena nervoza koja će dovoditi do preosetljivosti i svadljivosti. No, ta nervoza se ne vezuje lično za vaš odnos, već za neka druga pitanja – poslovna ili finansijska. Iz tog razloga – pokušajte da ne uplićete u vašu vezu ona pitanja koja realno gledano nemaju veze sa njom. Ionako će tenzija vezana za posao i finansije krenuti da opada u drugom delu jula, tako da nema smisla da budete negativni prema partneru zbog nečega što ćete ionako ubrzo sami rešiti. Ovaj mesec je dobar za neke druge stvari – za planiranje puta sa osobom koju volite, za više kretanja, izlazaka, druženja, za situacije koje će oboma donositi osmeh na lice i činiti vas opuštenim. Očekuje vas mnogo finih momenata i razloga za radovanje. Slobodni pripadnici ovog znaka – i pored prošlosti koja vas povremeno muči i opterećuje – ipak ste otvoreni za ulazak novih ljudi u vaš život. Dobar period za nova poznanstva, a u drugom delu jula – i novih ljubavi.

Lav
Osećaćete jaku potrebu da promenite nešto jer je odnos sa partnerom zapao u čudnu fazu – primetno je nezadovoljstvo, forma distanciranosti i manjak zajedničkog vremena. Bićete impulsivni, prenapregnutih živaca i očekivati da se stvari promene “ sad i odmah „. S druge strane, svojom nervozom pre ćete usporavati promene nego ih podsticati, pa vam se savetuje da više bacite akcenat na uživanje u zajedničkim momentima sa voljenom osobom (pa čak i ako su ti momenti retki) a da prebacivanje i prigovore ostavite za neki drugi put. Stvari će početi da dolaze na svoje i da se smiruju, ali tokom treće dekade jula. Koliko god vam izgledalo nemoguće da ćete biti zadovoljni, opušteni i srećni – to će se dogoditi. Slobodni mogu iz potrebe da prekinu začarani krug usamljenosti i praznine ulaziti u kojekakve površne pričice, avanture i kombinacije koje vam, realno gledano – neće doneti nikakvo trajno zadovoljstvo. Čekajte poslednje dane meseca jer tada se vaše ljubavne šanse znatno povećavaju.

Vaga
U prve dve dekade jula baš i nećete moći da se pohvalite odnosom sa voljenom osobom. Biće tu i nervoze i natezanja i nezadovoljstva i često ćete imati osećaj da vas više ništa istinski ne povezuje već da funkcionišete automatski, iz navike. One emotivne veze koje su na klimavim nogama i koje imaju realan problem koji traje već duže vreme unazad, čak mogu polovinom jula biti i prekinute. Treća dekada meseca već donosi poboljšanje odnosa, a tamo negde pred kraj jula vi lično ćete se osećati fantastično. Vaš stari entuzijazam i optimizam se vraćaju na velika vrata. Slobodni pripadnici ovog znaka – od drugog dela jula spremajte se za velike promene na emotivnom planu koje će trajati i tokom avgusta meseca. Kada se pokrenete više vas ništa neće zaustaviti. Kako drugi deo meseca bude odmicao, vi ćete se osećati sve bolje i sve više privlačiti pažnju suprotnog pola. Oni koji su vezani okovima prošlosti ostaviće je iza sebe, ako ne zauvek, a ono makar za neko duže vreme. Sta će vam staro, kad imate novo….

Izvor: B92

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top