IMALA JE 89 KG KAD SE POJAVILA U ZG! ODMAH JE ISPALA, POPOVIĆ JOJ JE REKAO DA SE VRATI KAD SMRŠA: Katarina za 6 meseci ZBOG ESTRADE uz ovaj JELOVNIK izgubila 25 KG! Evo šta joj je Karleuša uradila!

Poznati

IMALA JE 89 KG KAD SE POJAVILA U ZG! ODMAH JE ISPALA, POPOVIĆ JOJ JE REKAO DA SE VRATI KAD SMRŠA: Katarina za 6 meseci ZBOG ESTRADE uz ovaj JELOVNIK izgubila 25 KG! Evo šta joj je Karleuša uradila!

89 kilograma i tada je ispala već u prvom krugu. Kad je sledeće godine kročila na na istu scenu, žiri je nije prepoznao. Mentori su se otimali oko nje, a ona je izabrala da je za estradni posao spremi Jelena Karleuša.


FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT

Dobila samopuzdanje

Katarina otkriva kako je uspela da od buce postane vamp devojka i napominje da je to uradila samo zbog pevačke karijere.

„Za šest meseci smršala sam 25 kilograma! Sad sam druga, bolja osoba! Strogo sam se pridržavala hrono ishrane, nikad nisam bila gladna, a mršavila sam. Najvažnije je da budete uporni, da naučite da kombinujete namirnice i da imate obroke u određeno vreme. Tako ćete davati metabolizam u normalu. Zato svuda sa sobom nosim hranu, evo i sad u torbi imam parče mesa. Jedem samo zdravu hranu, baziranu na jajima, mesu i povrću i pijem dosta vode ili limunade“, priča ova Kruševljanka i dodaje da sigurno ne bi uspela u javnom poslu da je ostala buca: „Ceo život sam bila gojazna imala sam dosta problema sa kilogramima.

Poslušala direktora Sašu Povića

Saša Popović mi je sugerisao da treba da skinem višak kilograma. I bio je u pravu smršala sam jer sam imala jasan cilj da uspem na estradi. Morala sam, jer je šou-biznis surov. Nikad mi nisu rekli: „Punija je, ali je slatka, ima nema iks faktor, stvarno nisam bila prijatna za oči“.

„Eto, prošle godine „Zvezdama Granda“ sam ispala u prvom krugu, verujem da je moja kilaža imala veze sa tim. Saša Popović mi je sugerisao da treba da skinem višak kilograma. I bio je u pravu! Najpre se sebi nisam svidela, a onda i drugima. Čim sam smršala, dobila sam samopuzdanje i to se odmah videlo na sceni.

Dosta se trošim

Katarina kaže da je smršala samo zahvaljujući balansiranoj ishrani, a ne treninzima.

„Nisam ništa trenirala, ali sam imala naporne probe za „Zvezde Granda“. Moj posao zahteva kondiciju, dosta se trošim na sceni. Odlučila sam da krenem na časove plesa, tokom takmičenja sam shvatila da sam talentovana i za igru“, priča Kaća i napominje da joj je cilj da održi idealnu kilažu od 64 kilograma.


FOTO: PRINTSCREEN
„Trudim se da se ne gojim. Ponekad mi se prijede nešto i tad se svim silama borim da ne prekršim dijetu“, završava priču pevačica koja se takmičila i u šouu „Ja imam talenat“ 2011. godine, a ovog proleća se pojavila i u kvizu znanja „Potera“.

JK me motivisala da smršam

Katarina Jovanović priča da ju je JK motivisala da smrša. „Imala sam veliku podršku Jelene Karleuše. Ona mi je pružila najbolje uslove kao mentor. Publici je bilo čudno kada su me videli kako đuskam pa bini sa njom. Bila je to velika transformacija.

Izvor: Kurir

loading...
Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top