Pokaži ovo svom frizeru: Najbolje frizure za tanku kosu ikad!

instagram

Lepota i zdravlje

Pokaži ovo svom frizeru: Najbolje frizure za tanku kosu ikad!

Ako imaš super tanku kosu, digni ruku gore! Donosimo ti tipove frizura koje će od tvoje kose napraviti voluminozno čudo!

Baš kako pravi ruž pretvara tvoje usnice u nešto božanstveno, tako će i pravilno šišanje transformisati tvoju kosu i dati joj volumena i gustoće koju inače nema.

Ove frizure biće ti spas baš onaj tren kad pomisliš da spasa više nema. Ponesi jednu od ovih fotki sledeći put kod frizera!

Misliš da si jedina koja ima problematičnu tanku kosu? O ne, varaš se! Umesto da imaš imalo volumena, moraš se boriti s malo vlasi koje su najčešće i dosta teške pa se tvoja svakodnevica sadrži od pokušaja oživljavanja frizure koja beživotno pada uz lice. No umesto da očajavaš, okreni se optičkim iluzijama! Baš kako pravi ruž pretvara tvoje usnice u nešto božanstveno, tako će i pravilno šišanje transformisati tvoju kosu i dati joj volumena i gustoće koju inače nema. Ove frizure biće ti spas baš onaj tren kad pomisliš da spasa više nema.

1. Puno dužine

Savršeno ravna i duga kosa s razdeljkom na sredinu jedna je od hit frizura poslednjih nekoliko meseci, a u stvari je idealna za tanju kosu – jer ideja je da pada uz lice. Doduše, neće naškoditi ni ako se poslužiš dobrim šamponima za kosu s volumenom.

 | Autor: INstagramINSTAGRAM

2. Ravni bob

Stavi razdeljak na stranu, neka je kosa jednako ošišana u bob i oprana proizvodima za volumen – i delovaće kao da imaš super gustu kosu!

 | Autor: INstagramINSTAGRAM

3. Kosa do vilice

Kosa do vilice ili do ramena, koja je pritom ravno šišana, uvek daje genijalan privid volumena. Pobrini se da kod stilizovanja ovakve frizure ne dodaš previše teksture jer onda ćeš vlasi otežati i izgubiti iluziju volumena.

 | Autor: INstagramINSTAGRAM

4. Guste šiške

Koju god frizuru imaš i nadodaš li joj šiške – bum, imaš volumena! Neka ti šiške budu što gušće i što ravnije, jer tako ćeš sav privid gustoće staviti na napred i zavarati gledatelja.

 | Autor: INstagramINSTAGRAM

5. Kuštravi pixie

Kratke kose će uvek izgledati voluminoznije od dugih, a tu idealnu ulogu ima pixie. Dodatan efekt volumena ostvarićeš ako ga raskuštraš uz malo spreja za teksturiranje.

 | Autor: INstagram INSTAGRAM

6. Duboki razdeljak na stranu

Drama, drama i još drame! Isprobaj puder/prah za volumen (imaš ga u svim drogerijama!) i onda blago natapiraj kosu. Uz to i prebacivanje kose na jednu stranu, volumen je zagarantovan.

 | Autor: INstagramINSTAGRAM

7. Slojeviti lob

Duža verzija boba izgledat će voluminoznije ako se ošiša slojevito. Slojevito ošišana kosa oko lica daće dinamike vlasima pa će ti tako I lice delovati otvorenije.

 | Autor: INstagramINSTAGRAM

Ako ti ni ovo nije dovoljno, pogledaj video i pronađi savršenu inspiraciju…

Izvor: Miss7 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

To Top