6 najlepših modela suknji za leto 2019. godine (FOTO)

pixabay.com

Moda

6 najlepših modela suknji za leto 2019. godine (FOTO)

Ovo su suknje koje idu uz sve modne kombinacije, a odličan su izbor za dan i veče!

Ako postoji jedan modni komad koji će vašu garderobu instantno osvežiti, to je definitivno suknja. Naravno, i haljine će uspešno zadovoljiti vašu potrebu da noge izložite zracima sunca, ali suknje su neverovatno šik i mogućnosti kombinovanja s njima su nebrojene. Bilo da volite slojevito oblačenje, čak i tokom najvećih vrućina, ili vas zabavlja isprobavanje različitih stilova, suknje imaju skriveni potencijal da vaš outfit podignu na potpuno novu razinu.

No koje modele ovog obožavanog odevnog komada morate da imate ove sezone!

Slip suknja
Poput mlađe sestre planetarno popularne slip haljine za kojom luduju sve trendseterke, slip suknja verno sledi njen primer i sasvim sigurno se podiže prema tronu najobožavanijih modnih komada.

Mini suknja od tvida
Možda vas ne privlači ideja pokazivanja nogu u tolikoj meri, ali činjenica je da su mini suknje večan odevni komad, a jedino što se menja iz sezone u sezonu su materijali od kojih su izrađene. Dok je jedno vreme ulicama vladao teksas, a potom ga je zamenila koža, sada je na red došao tvid. Iako ga mnogi smatraju zimskom tkaninom, odlično se snašao i u letnjim odevnim kombinacijama.

View this post on Instagram

Abbot Kinney Blvd.

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin) on

Print sa srcima
Prave romantičarke ne mogu odoleti ovom printu pa ne čudi što su ih suknje ukrašene srcima apsolutno zaludele.

Jednobojna midi suknja
Ovakvi modeli su podcenjeni, ali apsolutno predivni. Njihova lepota je upravo u njihovoj jednostavnosti i mogućnostima kombinovanja koje pružaju, a ako su izrađene od svile i sličnih materijala, možete biti sigurni da će upravo takva suknja voditi glavnu reč u vašem stilskom izražavanju.

Retro suknja
Vreme je da zavirite u ormar svoje majke i pronađete davno zaboravljene modne komade jer na velika vrata se vraćaju retro suknje kariranog uzorka.

Romantični i odvažni volani
Ovog leta romantika i odvažnost se javno vole pa ne čudi što mnoge kreacije kombinuju neobičan print uz nežne valove. Rezultat takvih kombinacija su suknje u koje ćete se zaljubiti do ušiju.

Izvor: Cosmpolitan.rs/Index.hr

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top