7 karakteristika vrlo poželjnih žena!

pixabay.com

Lifestyle

7 karakteristika vrlo poželjnih žena!

Njihova čar je u tome što uvek i uprkos svemu ostaju svoje! Evo koji su životni principi izuzetno zavodljivih žena…

Svaka žena ili muškarac koji su sanjarili o budućnosti verovatno su stvorili sliku o tome što najviše žele kod partnera. A većina žena verovatno je poželela da u nekom određenom trenutku bude poželjnija. I dok svet i dalje neprestano pokušava otkriti koje su to karakteristike vrlo poželjne žene, istina je da možemo samo nagađati. Definicija će se neprestano razvijati.

Međutim, ono što sa sigurnošću možemo reći je da će vrlo poželjne žene verovatno imati sledećih sedam karakteristika…

One ne jure ljude

Njima je jasno da je to gubljenje vremena. One nemaju vremena za tako nešto, jer su previše zauzete stvaranjem boljeg života za sebe. To je upravo ono što ženu čini poželjnijom – taj bezbrižni, samouvereni stav.

One imaju kontrolu nad svojim emocijama

Vrlo poželjne žene neće plakati zbog svake propale veze ili neuspeha u životu. Umesto toga, one kontrolišu svoje emocije. One ne provode vreme u “negovanju” beskorisnih emocija koje im ne donose napredak.

One izbegavaju ogovaranje

One svoje vreme provode mnogo produktivnije i svesne su da tračarenje može naškoditi svima. Tračevi, isprazne priče i drama nisu rezervisani za zrele, poželjne žene.

One ne traže pažnju

Takva žena ne postavlja mnogobrojne slike na društevene mrežei ne menja statuse veze na društvenim mrežama svaki put kada je neko privuče ili kada se zaljubi. Ona ne želi opterećivati druge ljude takvim trivijalnostima. Ona je poznata i o njoj se priča zbog njenih realnih i značajnih postignuća. Ona veruje da na taj način treba skrenuti paćnju na sebe, a ne nametati se stalnim promenama koje joj se događaju u životu.

One imaju hobije

One se konstantno trude postati što bolje u svojim hobijima i stvarima koje im pomažu da se razviju i rastu. One nisu neko ko je sklon odugovlačenju. Ukoliko im se svidi određena aktivnost, one će je zdušno i upražnjavati. Svesne su da im hobi može pomoći da eliminišu svakodnevni stres i upravo zbog toga ga i upražnjavaju.

One ne gube svoju ličnost kada su u vezi

Bilo da je u pitanju veza ili brak, poželjne žene ne gube svoju ličnost. One imaju svoj život koji nadilazi vezu te se ne drže grčevito svog partnera. Nikada ne gube iz vida svoje snove i ciljeve, kada je ljubav u pitanju. One u celom tom procesu ne gube svoj identitet. One donose odluke o tome koliko je vremena potrebno posvetiti vezi i njenim ciljevima. Njihova parola je da je veza dodatak njihovom životu, a ne njihov život.

Najveća ljubavna dilema: da li možemo uticati da se naš partner promeni kao osobaNajveća ljubavna dilema: da li možemo uticati da se naš partner promeni kao osoba
Tokom života učimo i prihvatamo pravila i načine razmišljanja. Ali da li se zaista menjamo?
Odlične su u komunikaciji

One imaju jasne misli, a to i pokazuju izborom reči, bez obzira na kojem jeziku ih izgovaraju. Samopouzdanje kojim odišu dok pričaju vrlo lako osvaja sugovornike. Njihova komunikacija zasnovana je na logičnost sa pravom mešavinom realnosti i emocija. Poželjne žene ne preteruju. One će vas uvek saslušati, ali vam neće dati savet dok ga sami ne zatražite. Dobro im je poznato koliko je bitno biti dobar u komuniciranju, a takođe znaju i šta je potrebno da bi takve i postale.

Izvor: Mini magazin

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top