Megan Markl na udaru: „Licemerna si, vrati se u Ameriku“

instagram

Poznati

Megan Markl na udaru: „Licemerna si, vrati se u Ameriku“

Komentarišući zahtev vojvotkinje Meghan da se na Wimbledonu ne fotografiše kako bi „zadržala privatnost“, britanski voditelj Piers Morgan u emisiji „Good Morning Britain“ nije štedeo na teškim rečima. Time je nastavio višemesečne prozivke na račun supruge princa Harija koja je, po njemu, ovog puta otišla predaleko.

„Ta opsesija koju ona i Hari imaju o privatnosti je smešna. Prvo, to je gnjusno licemerno, drugo, oni nisu privatne osobe. Oni su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, zato im plaćamo dvorac. Kraljevska loža na Wimbledonu s kamerama koje im sjaje iznad glava. Ako želite privatnost, ne idite u kraljevsku ložu na Wimbledonu. To je potpuna sprdnja“, rekao je Morgan u eteru.

„Morate se odlučiti šta želite biti, privatni ili javni, jer ovo je šala. Išli ste na Wimbledon sa svojim besplatnim ulaznicama, imate najbolja mesta na stadionu i vaše prijateljice imaju najbolja, i to besplatna mesta. Vi ste javne osobe. Svi vi. U tom trenutku, vi ste javne osobe. Prestani plakati zbog privatnosti, to ne želimo čuti. Ako želiš biti privatna, vrati se u Ameriku“, poručio je voditelj inače poznat po oštrim stavovima u TV istupima i kolumnama.

Izvor: index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top