MIRKA VASILJEVIĆ DOŽIVELA UDES U BEOGRADU Svojim autom udarila je u kamion, pa poručuje: „IMAM PRAVO NA PRIVATNOST“

instagram

Poznati

MIRKA VASILJEVIĆ DOŽIVELA UDES U BEOGRADU Svojim autom udarila je u kamion, pa poručuje: „IMAM PRAVO NA PRIVATNOST“

Glumica Mirka Vasiljević udarila je u kamion svojim automobilom marke BMW, ali je na sreću prošla bez povreda. Kako kaže, bila je sama u automobilu i najbitnije je da se sve dobro završilo.

Glumica Mirka Vasiljević doživela je saobraćajnu nezgodu dok se prošle nedelje u Beogradu kretala jednom od prometnih ulica i zbog male nepažnje nije uspela blagovremeno da ukoči te je svojim automobilom udarila u kamion koji se iznenada zaustavio. Šteta na njenom automobilu je prilično velika, ali nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića ne brine zbog materijalne štete, ističući da je najvažnije da je prošla bez fizičkih posledica. Mirka nije želela da nam otkrije kako je izazvala udes, ali ne krije da se dogodio.

– Naravno da nije prijatan nijedan udes, čak ni sa minimalnom štetom. Nisam srećna što mi se dogode sitnije neprilike u saobraćaju, ali bože moj, događa se stalno nekome, i to su normalne stvari koje se dešavaju u saobraćaju. Najvažnije je da sam dobro, da niko nije povređen i da niko nije u problemu. Sve može da se reši i bitno je da nisam morala da uzurpiram familiju i prijatelje da mi pomažu. Bila sam sama u automobilu i ne bih više detaljisala na tu temu, budući da imam pravo na privatnost. Nema tu ništa skandalozno, ni pompezno za priču – rekla je Mirka Vasiljević za „Blic”.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top