5 zdravih navika Džulije Robers: evo kako održavati zdravlje, sreću i lepotu nakon 50. rođendana

instagram

Poznati

5 zdravih navika Džulije Robers: evo kako održavati zdravlje, sreću i lepotu nakon 50. rođendana

Glumica Džulija Roberts ima 52 godine, a evo koja je tajna njenog zdravog i mladolikog izgleda!

Glumica Džulija Roberts (52) odlučila je da nakon 50. rođendana stare životne navike zameni novim kako bi dostojanstveno starila, piše Lovesensa.

Nedavno je istakla kako više ne želi da se šminka i apelovala na sve žene da prestanu da se opterećuju spoljašnjom lepotom, već da sagledaju lepotu unutar svoje duše, prestanu da nose maske i sete se svoje prave prirode.

Glumica je već par godina unazad protivnica botoksa i estetskih intervencija i počela je da nosi samo garderobu u kojoj se oseća maksimalno prijatno.

Džulija Roberts je najteže trenutke u životu prevazišla pomoću meditacije i podrške porodice, a mnogi ističu da glumica i u 52. godini izgleda vrlo lepo.

5-zdravih-navika-dzulije-robers-evo-kako-odrzavati-zdravlje-srecu-i-lepotu-nakon-50-rodendana2
Jedan od njenih zaštitnih znakova je predivan osmeh, a to je baš ono što glumica zagovara – lepota iznutra daje sjaj spoljašnjem izgledu.

Umesto strogih dijeta, hiruških intervencija i gladovanja, glumica je pronašla savršen balans fizičke aktivnosti i zdrave ishrane.

Predstavljamo vam njenih 5 tajni za zdravlje i mladolikost:

1. Ne drži se strogog režima ishrane

Džulija Roberts se ne plaši ugljenih hidrata i ne broji kalorije. U njenom porodičnom domu vladaju pravila zdrave ishrane, ali ukoliko jednom sedmično želi da se opusti i uživa u ukusnoj pasti, ona će to uraditi bez griže savesti.

Omiljeni jutarnji napitak Opre Vinfri: čarobna mešavina koja pomaže u borbi protiv rakaOmiljeni jutarnji napitak Opre Vinfri: čarobna mešavina koja pomaže u borbi protiv raka

2. Vežbanje sa tegovima

Ovo je savršen način da se oslobodite masnih naslaga i zategnete mišiće. Džulija Roberts ima jednostavan trening, radi čučnjeve, vežbe oblikovanja sa tegovima i iskorak.

3. Ne propušta pilates i jogu

Joga ima brojne benefite po zdravlje tela, uma i duše, pa Džulija Roberts već godinama praktikuje razne asane. Što se tiče pilatesa, njene omiljene vežbe su dizanje nogu ležeći na leđima, makazice i dizanje jedne noge dok leži na boku.

4. Trudi se da uvek bude aktivna

Pored joge, pilatesa i aerobika, Džulija Roberts trudi se da bude vrlo aktivna mama. Glumica ima troje dece sa kojima uživa da ide na trčanje ili plivanje.

5. Osmeh je lek za dušu i telo

Osmeh je mali trik koji pomaže da uvek izgledamo sjajno. Smeh pomaže da redukujemo stres, regulišemo nivo endorfina i pozitivno utiče na mišiće. Džulija Roberts je uvek nasmejana, a to je mala tajna koja pomaže da sačuva fizičko i mentalno zdravlje, svež izgled i mladolikost.

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top