15 stvari koje SVAKA žena zaslužuje od svog partnera

pixabay.com

Ljubav i seks

15 stvari koje SVAKA žena zaslužuje od svog partnera

Ulazak u vezu je velika stvar za svaku ženu. Uz sjaj na licu, leptiriće u stomaku i ubrzanih otkucaja srca, postoje i druge stvari koje žene žele od svojih partnera. Bez obzira na to što je svaki odnos drugačiji, te su stvari konstantne, koliko god kratko ili dugo s nekim bili u vezi. I riječ je o stvarima koje zaslužuje svaka žena.

O čemu je reč, saznajte u nastavku teksta.

1. Komplimenti
Žene vole komplimente, kao i svi drugi. Bilo da je reč o vašoj kosi, kuvanju ili osmehu, od svog ste partnera zaslužili da vas povremeno obasipa takvim komplimentima.

2. Da vas dobro tretira
Bez obzira na to koliko ste dugo u vezi sa svojim partnerom, od njega ste zaslužili da vas tretira kako zaslužujete. Za sve je žene važno da ovu stvar uzmu ozbiljno. Nemojte dozvoliti partneru da viče na vas, da vas tuče ili da se prema vama ponaša loše na bilo koji drugi način. Takav muškarac nije dostojan vašeg vremena.

3. Pažnja
Sasvim je jasno da ne možete imati njegovu pažnju celo vreme jer je zauzet i drugim stvarima, ali važno je da vam tu i tamo pokloni posebne trenutke u kojima je sva njegova pažnja usmerena samo vama. Takođe, vrlo je važno da je tu za vas kada vam je potreban. Ako ne možete dobiti njegovu pažnju kada vam je teško, koji je uopšte smisao takve veze?

4. Iskrenost
Svaki bi se odnos trebao temeljiti na iskrenosti, a ako je ne dobijate od svog partnera tada biste ozbiljno trebali razmisliti o svom odnosu.

5. Senzualnost i romantika
Kad je reč o ljubavnom životu, ženama je pre “konzumacije” veze potrebna romantika, nežnost, senzualnost i erotičnost. Mnoge žene smatraju kako je to mnogo uzbudljivije od samog seksualnog čina i to je nešto što ste svakako zaslužile od svog partnera.

6. Maženje
Maziti se je vrlo zabavno i od svog ste partnera zaslužili da vas pazi i mazi. Osim toga, to je vrlo dobro za vaš odnos jer povećava intimnost.

7. Da budete njegova, službeno
Bez obzira na prirodu vaše veze, ako ste zajedno već neko vreme onda bi vaša veza trebala biti službena. Zaslužili ste mesto u njegovom životu i ne bi vas se trebao sramiti, već bi s ponosom svima trebao govoriti da ste njegova.

8. Razumevanje
Ako ste u vezi već neko vreme, onda se već dobro poznajete. Zacelo je upućen u sve vaše faze, poludele hormone i promenjive emocije tokom PMS-a, stoga bi trebao imati razumevanje za vas u takvim danima.

9. Viteštvo/Džentlemansko ponašanje
Ovo je uvek bilo i ostaće važno za žene, bez obzira na negodovanje brojnih feministkinja po tom pitanju. Ne mora vam uvek otvarati vrata i pridržavati vam stolicu, ali mora učiniti da se osećate posebno.

10. Ohrabrenje
Svaka žena zaslužuje ohrabrenje i podsticaj od strane partnera bez obzira na to čime se bavi. Muškarac koji vas iskreno voli biće ponosan na vaše uspehe i podsticati će vas da idete prema napred, umesto da vas sputava.

11. Poklone
Povremeni pokloni koji izmamljuju osmeh na lice su nešto što svaka žena želi i zaslužuje.

12. Pozive
Razgovor s njim mnogo je intimniji i simpatičniji nego sms poruke. Ako mu je stalo do vas, mora si uzeti vreme i nazvati vas tokom dana.

13. Smeh
Svakoj je ženi bitno i da kraj sebe ima partnera koji je može nasmejati. Od svog ste muškarca zaslužili da vas razvedri i vrati u dobro raspoloženje kada se ne osećate dobro.

14. Hemija
Zaslužujete biti s muškarcem kojeg privlačite, više nego ga je ikad privlačila ikoja žena. Dakle, između vas mora postojati hemija, u protivnom ljubavni odnos baš i nema mnogo smisla.

15. Poštovanje
Poslednja, ali ne i manje važna stvar koju je svaka žena zaslužila od svog partnera je poštovanje. Bez obzira na to koliko vi i vaš partner bili različiti, mora postojati zajednička nit poštovanja koja će vas držati skupa. On mora poštovati vas, kao i odluke koje donosite.

Izvor: zena.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top