Nataša Ninković je sa njim u srećnom braku: 22 godine u dobru i zlu!

instagram

Poznati

Nataša Ninković je sa njim u srećnom braku: 22 godine u dobru i zlu!

Ljubav i porodični život stavila je ispred karijere.

Nataša Ninković je jedna od najpopularnijih glumica kod nas, a njena ljubavna priča sa Nenadom Šarencem traje već 22 godine. Njih dvoje imaju i sinove Luku i Matiju.

– Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku – kazala je svojevremeno glumica.

Zanimljivo je da je baš zbog supruga još davno odbila ponudu pravo iz Holivuda!

Nataša je u intervjuu za „Blic“ pre nekoliko godina otkrila da je odbila američkog reditelja Olivera Stouna upravo zbog svog supruga.

– Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad… Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi…

Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila „naravno” – rekla je Nataša Ninković.

Izvor: GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top