NIKAD GA NISAM VIDEO SA DEVOJKOM: Komšije Miloša Bikovića bile su raspoložene da otkriju kakav je ON PRIVATNO!

instagram

Poznati

NIKAD GA NISAM VIDEO SA DEVOJKOM: Komšije Miloša Bikovića bile su raspoložene da otkriju kakav je ON PRIVATNO!

Iako vrlo uspešan i popularan, Miloš nije neko ko voli da izlaže svoju privatnost i otkriva previše o sebi.

O privatnom životu talentovanog Miloša Bikovića malo se zna, osim činjenice da se zabavlja sa uspešnom manekenkom Barbarom Tatalović već više od godinu dana. Međutim, njegovi susedi otkrili su malo više o njemu nego što je poznato javnosti!

Njegovi susedi su otkrili da ga ne viđaju toliko često, verovatno jer većinu vremena provodi u Rusiji i na snimanjima. Ipak, kada je u prestonici, ne uspeva da promakne svojim komšijama, iako pokušava da bude neprimetan.

„Video sam ga nekoliko puta. Nisam bio siguran da li je to on, jer je bio praktično maskiran. Verovatno nije želeo da ga ljudi prepoznaju. Samo je užurbano prošao, noseći naočare za sunce“, rekao je Milošev komšija.

Prodavac iz radnje u glumčevoj ulici otkrio je da je Biković pozitivan kada kupuje i da nije umišljen:

„Dolazi sam, nikad ga nisam video sa devojkom. Kupuje razne stvari i ponaša se kao sav normalan svet. Nikad nije bio namršten i uvek je ljubazan.“

Poznat po svom istančanom stilu i ukusu za odevanje gde god da se pojavi, Biković se nalazi u centru pažnje. Osim što ima manire, odiše prefinjenošću.

„Imala sam priliku samo jednom da vidim Miloša, iako često boravim u njegovom kraju. Tom prilikom on je bio besprekorno odeven, izuzetno je lepo izgledao, vidi se da baš ima stila“, otkrila je jedna mušterija u frizerskom salonu, koji se nalazi u blizini Bikovićeve zgrade.

Izvor: BLIC

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top