Njihovo samopouzdanje čini ih spretnim preduzetnicima i imaju sve preduslove za VELIKI novčani uspeh!

pixabay.com

Lifestyle

Njihovo samopouzdanje čini ih spretnim preduzetnicima i imaju sve preduslove za VELIKI novčani uspeh!

Od svih 12 znakova Zodijaka, jedan se posebno ističe sa preduslovom novčanog uspeha – sudeći po istraživanju američke marketinške agencije „AdView“.

U pitanju je Lav.

Istraživanje su bazirali na horoskopskim znakovima milijardera iz celog sveta sa Forbsove liste. Čak 28 osoba sa liste je rođeno u znaku lava. Na drugom mestu najbrojnijih našle su se osobe rođene u znaku Bika, a na trećem Vage. Poslednje mesto zauzeli su Ovnovi.

Gledajući karakteristike Lava nije ni čudo što ih ima najviše među milijarderima. Njihovo samopouzdanje i hrabrost čini ih spretnim preduzetnicima, kao i želja za istraživanjem novih stvari i talenata – liderska pozicija je jednostavno idealna za njih. Tako su često direktori, ali i osnivači kompanija, poput Sergi Brina suosnivača Gugla. Gde je velik novac, tu je i stres, a kako su otporni na ovakve okolnosti oni uspevaju da ostanu na vrhu kada jednom tamo pristignu.

Njigova životna energija velik im je motivator i pogon na putu uspeha, oni su ambiciozni, kreativni i puni optimizma – a to je često recept za novac. Sjajni su i u poljima glume, muzike i generalno umetnosti u kojima dominira individualnost. Takođe i u menadžerskim poslovima. Uvek je posvećen i posao završava apsolutno najbolje što može.

Izvor: noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top