MARINKO ROKVIĆ I NJEGOVA ŽENA SLAVICA IMAJU BAŠTU KOJOJ SE DIVI CELA SRBIJA (FOTO)

instagram

Poznati

MARINKO ROKVIĆ I NJEGOVA ŽENA SLAVICA IMAJU BAŠTU KOJOJ SE DIVI CELA SRBIJA (FOTO)

Ono što je najlepše kod bašte Marinka i Slavice Rokvić jesu biljke i detalji koje mnogi mogu sebi da priušte – pogledajte kako su oni uredili dvorište!

Poznati pevač Marinko Rokvić i njegova supruga Slavica imaju veliko dvorište i lepo uređenu baštu kojoj se divi cela Srbija, piše Lepa & Srećna.

Uredni travnjak, puzavice, koje umesto ograde štite od pogleda i savršeno cveće ostavljaju bez daha. Celo dvorište je okruženo tujama, dok su nagib rešili stepenicama, dobro iznivelisanim platoima i potpornim zidovima od kamena, čije oblikovanje i raspored ostavljaju prostora za uživanje. A najlepše kod njihove bašte jesu detalji i biljke koje mnogi mogu sebi da priušte, zato pogledajte kako su oni uredili svoje dvorište!

U bašti poznatog pevača i njegove supruge raste dosta dekorativnog bilja, a najlepše su čuvarkuće u kamenim saksijama u obliku žabe ili školjke. Posebno mesto u njihovom dvorištu zauzima ljubičasti klematis, predivna puzavica koja štiti od pogleda i predstavlja najlepši ukras.

Pored ukrasnog cveća i žbunja, Slavica se pobrinula da u dvorištu ima dosta začinskog bilja kao i voća. Tako se domaćica na Instagramu pohvalila malinom u dvorištu koja je bogato rodila.

Dvorište je najlepše mesto gde deca mogu da provode vreme, a sigurni smo da Marinko i Slavica najviše uživaju kad im dođu unuci.

View this post on Instagram

Danas radno. Dan posvećen čuvarkućama i njihovom sađenju. Obožavam ih. Dekorativne, a lekovite. Ne traže da ih često zalivate. Jedino u čemu uživaju je upijanje☀️energije. Koristim ih uvek (5-6 listića) kada pravim miks zelenih salata, sremuša i maslačka. Pomažu kod bronhitisa, upale uha, crevnih parazita, kožnih obolenja, mioma i cista na materici, kurjih očiju, rana, opekotina, uboda, ugriza, jačaju imunitet…Mislim da je i ovo dovoljno da ukrasi dvorište i balkon vaših domova. Prirodna apoteka na dohvat ruke. Posadite i vi svoju čuvarkuću jer nije bez razloga u narodu dobila baš ovo ime. #slavicarokvic #rokvic #proleće #sađenje #čuvarkuća #priroda #zdravo

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica) on

Izvor: Lepa & Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top