Ova 4 horoskopska para se nikada neće rastati

pixabay.com

Ljubav i seks

Ova 4 horoskopska para se nikada neće rastati

Ako je verovati astrolozima, neki su znakovi jednostavno stvoreni jedno za drugo. I ako se spoje nikad se neće rastati. Ili su im barem šanse za to vrlo male.

Ok, verovatno ne veruješ da postoje srodne duše. Napokon, toliko je ljudi na svetu…

Teško je poverovati da je jedan jedini tip za tebe ONAJ PRAVI na svaki mogući način.

Uostalom, ne postoji savršena osoba, makar to svi katkad priželjkujemo.Ali neporecivo je da neki parovi odgovaraju tako dobro jedno drugom kao da su zaista stvoreni jedno za drugo. Nema velikih konflikata, a i u najtežim situacijama čuvaju jedno drugom leđa. Zašto? Možda je odgovor u astrologiji. Zvezde imaju mnogo da kažu o tome koga volimo i zašto i kako će se stvari razvijati u paru. Naravno, ni jednom paru nije zagarantovana večna sreća, ali lepo je znati da da ima šanse da s nekim budemo zauvek, da postoji ljubav tako jaka.

Ovan i Ribe
Ovan je dinamičan, snažan i motivisan. Ribice su osetljive, kompleksne i intuitivne. Sve same suprotnosti, ali kad se ovo dvoje spoje jedno drugome daju ono što im nedostaje. Ribama treba neko ko je čvrst kao stena. Ovnu treba neko ko će ga podsjećati na jednostavne životne stvari. Ovo dvoje se tako dobro upotpunjuje a hemija među njima je neporeciva. Ovan će Ribicu podsećati da bude odgovorna u životu, a Riba Ovna da katkad treba da uspori i opusti se uživajući u malim stvarima. Ovaj par ima potencijal da traje jako dugo.

Lav i Vaga
Lav je društven, bistar i voli da bude u centru pažnje. Vaga je dobrodušna, prijateljski nastrojena i otvorena. Kad se spoje, ovaj je par zgodan kao sa slike. Lav i Vaga mogu da vode beskrajno duge razgovore o bilo kojoj temi. O svemu. Imaju puno sličnosti, a karakteri su im kompatibilni. Lav voli Vaginu ljubaznu i prijatnu ličnost, a Vaga je totalno očarana njegovom harizmom. Ovo dvoje se tako dobro slaže.

Devica i Vodolija

Devica je pažljiva i vrlo vredna. Vodolija je napredna i originalna. Ovo dvoje inspirišu jedno drugo na drukčiji način razmišljanja. Kad su zajedno, vode intelektualne razgovore, gledaju dokumentarce, slušaju podcastove i pričaju o temema koje ih intrigiraju. Jako dobro znaju kako da jedno drugo stimulišu i angažuju. Uz svakodnevnu večeru teme samo iskaču i uvek imaju o čemu da razgovaraju. Tako se dobro slažu i toliko cene jedno drugo da će se držati zajedno jako dugo.

Blizanci i Strelac
U ovom slučaju i jedno i drugo obožavaju slobodu i avanturizam. Ovom paru nikad neće biti dosadno zajedno. Stalno uleću u nove dogodovštine i jedno drugo podstiču na nove izazove, među kojima i one intelektualne. Kad ovo dvoje postanu par, njihova veza je jedno veliko putovanje na kojem skupljaju nova iskustva i uče jedno od drugoga. Njihova je kompatibilnost neverovatna. Ovo dvoje verovatno nikad neće raskinuti.

miss7.24sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top