Nataša Bekvalac otvoreno o svom odnosu sa MAJKOM i ĆERKOM Hanom, koja je tinejdžerka!

instagram

Poznati

Nataša Bekvalac otvoreno o svom odnosu sa MAJKOM i ĆERKOM Hanom, koja je tinejdžerka!

Kod njih u kući je uvek zanimljivo!

Nataša Bekvalac nedavno je krišom snimila svoju majku Miru, koja je imala i više od jednog komentara na račun njene nove pesme. Naime, gospođa Bekvalac nije bila oduševljena ćerkinim delom, a pevačica je „umirala od smeha“ na tu njenu reakciju.

„Odlično, samo ono… Odvratno… Odvratno! Nisi ti mala. To je kič. Imaš sto godina, mani se modernog“, pričala je Mira Bekvalac.

„Ona uvek tako kritikuje, ali ovo je jedini put da sam je snimila, budući da ne voli fotoaparat i kameru. Uradila sam to krišom i na kvarno. Moja mama je inače prosvetni radnik, 45 godina je bila učiteljica i poprilično je konzervativna kada je sve u pitanju, a pogotovo moj posao. Htela sam da podelim sa pratiocima šta ja svakodnevno doživljavam od nje“, objasnila je Nataša.

Sa druge strane, osvrnula se na trend sa društvenih mreža, pa po prvi put otkrila svoju omiljenu izjavu.

„Jao, moja omiljena moja izjava? Uglavnom kada tako iseckaju moje izjave i upakuju, malo ih se stidim. Ali to je negde super fora, kao da je neka kampanja, mislim da je duhovito i nije degutantno, šaljivo i par psovki, to nikome ne može da škodi.“

Starija ćerka Hana je tinejdžerka, a Nataša otkriva u koga ima najviše poverenja.

„Poverava se onoliko koliko treba da se poverava mami, ali ja imam svoje ljude koji su naizgled bliskiji sa njom, to su uvek naravno tetke. Tako da imam insajdere i uvek sam na izvoru informacija. Sve što se oko nje dešava je normalno, ni ja svojoj mami nisam govorila sve.“

Izvor:  KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top