RAZMAŽENI MAMINI SINČIĆI: Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znacima su prave mustre!

Lifestyle

RAZMAŽENI MAMINI SINČIĆI: Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znacima su prave mustre!

Dobro obratite pažnju…

Iako se možda na prvi pogled tako ne čini, muškarci rođeni u ovim horoskopskim znacima prave su mamine maze. Oni su često vrlo pažljivi i partneri za poželeti, ali vrlo teško ćete doći na prvo mesto u njihovom srcu – ta pozicija ipak pripada njihovoj mamici.

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka pravi su razmaženci.

Strelac

Muškarci rođeni u znaku Strelca čine se poprilično neopterećenima i neustrašivima. Ipak, oni su ti koji veruju da će bilo koji problem koji im se dogodi njihove majke rešiti umesto njih. Nemojte se začuditi ako od muškarca rođenog u znaku Strelca čujete da mu mama još uvek pere veš ili dolazi da pospremi stan.

Rak

Pretpostavljamo da vas ovo nimalo ne čudi! Naime, muškarci Rakovi su neverovatni emotivci koji sve uzimaju (previše)lično i koje mnoge žene prozivaju pravim cmizdravcima. Oni se neće stideti da zaplaču pred vama, a ako im vi ne pokažete saosećanje ili podršku, otrčaće mami u zagrljaj.

Lav

Premda Lavovi važe za prave frajere za koje niko ne može ni zamisliti da su razmaženi, kada ih malo bolje upoznate, shvatićete da su upravo oni mamini sinčići. Oni savete svojih majki shvataju jako ozbiljno i uvek im daju prednost nad onima koji dolaze od strane drugih ljudi. Takođe, izuzetno su zaštitnički nastrojeni prema svojim mamamam stoga ih nemojte ni pokušati provocirati po tom pitanju.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top