Ako muž priča sa tobom samo kada se njemu prohte: Evo šta da radiš!

pixabay.com

Ljubav i seks

Ako muž priča sa tobom samo kada se njemu prohte: Evo šta da radiš!

Veoma je neprijatno kada shvatite da muškarac priča sa vama samo kada mu je nešto potrebno od vas. Takva osoba bukvalno upija vašu energiju i ne dozvoljava vam da uživate u životu

U stvari, ovo je prilično čest slučaj. Ovo nije opcija kada vas partner izbegava, ne reaguje na vreme ili uopšte na vaše poruke. Ovo je još gore. Čovek inicira komunikaciju samo u trenutku kada mu je to potrebno, na temu koja njega zanima.

Zašto on vama treba u ovom momentu, teško je reći. Možda samo da bi se komunikacija nastavila.

On nije popustio, samo je umoran od toga da bude sam. Možda samo hoće da vam kaže o nekom značajnom događaju, a nećemo uopšte da gnjavimo pričom koliko je ovo bitno za vas.

Takav čovek u stvari i kada priča sa vama ne čeka odgovor. Njemu je u tim momentima veoma zgodno da svoje negativne emocije strpa u vas. Najvažnija stvar ovde je da mu nije stalo do toga kakvu će reakciju izazvati kod tebe.

Ovi muževi su tipični emiteri negativne energije. Njega privlači vaša vedrina, nezavisnost, sreća.. To je za njega kao magnet. Čim vidi da je žena srećna, zadovoljna on se ućuti, zatvoriti se u sebe. Sa njom komunicira samo kad mora. Kao da je kažnjava za tu njenu sreću.

Današnje žene su nekako previše slabe i uplašene da se same izbore sa ovakvim muževima. Činjenica je da one tolerišu takav odnos njihovih muškaraca.

Psiholozi savetuju da se na videlo iznesu sve činjenice. Da se ovaj odnos ne toleriše, nego da se jasno uvidi zašto je došlo do te torture ćutanjem ili ne pričanjem….

Ako ste vi par, morate i da komunicirate međusobno. Ako ima neki problem o njemu mora da se priča. Samo pokušajte da zvučite smireno kako komunikacija ne bi otišla u pogrešnom smeru.

Muškarac koji ima neki problem zbog kog se „ućutao“, priznaće ga ako mu priđete ljudski, zrelo.

Samo jedno morate da shvatite, ćutanje nije moranje i moranje nije ćutanje.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top