Jesu li vam preče Fejsbuk grupe ili život deteta, kada je reč o vakcinama?

pixabay.com

Lepota i zdravlje

Jesu li vam preče Fejsbuk grupe ili život deteta, kada je reč o vakcinama?

Apropo smrti 17 (dare we say nevakcinisane) dece u Rumuniji, tokom aktuelne epidemije malih boginja, imam da izjavim sledeće: Nije bitno što su deca umrla od malih boginja, bitno je da MMR farmakomafija nije na njima živima ništa zaradila i da…

Apropo smrti 17 (dare we say nevakcinisane) dece u Rumuniji, tokom aktuelne epidemije malih boginja, imam da izjavim sledeće:

Nije bitno što su deca umrla od malih boginja, bitno je da MMR farmakomafija nije na njima živima ništa zaradila i da nije preveslala njihove mudre roditelje.

Jer, svi znaju i to je svima poznato, da bi svaki normalni roditelj na ovom svetu pre gledao svoje mrtvo dete nego da ne posluša Fejsbuk grupu ili dozvoli sebi da na njemu i njegovom živom detetu zarađuje farmakomafija prodajući mu MMR vakcine.

U dilemi, iracionalni strah od vakcine ili živo dete – uvek, ako ste normalni, izaberite iracionalni strah. Lako ćete da natucate novo dete, ako vam ovo umre. A što bi umrlo, kad ima domestosa da ga njime klistirate?!

Zato, roditelji da nikako ne vakcinišu decu, jer je na kraju krajeva sahrana deteta povod ko i svaki drugi da se okupi šira familija i prijatelji koje nismo dugo videli i da se o dečijoj daći popriča reč-dve o novom svetskom poretku i farmakomafiji koja nas truje MMR vakcinama.

Na kraju, uvek je bolje da na našem detetu zaradi naš lokalni, neprskani i organski grobar i pogrebnik, nego tuđinska GMO MMR farmakomafija.

I još nešto: gledajte da vam deca umru od malih boginja pre nego počne škola, da uštedite i na MMR vakcini i na opremi za školu. Pare tako ušteđene pošaljite vakcinisanoj Slađani Velkov da nastavi da radi kako bi i drugi roditelji osetili slast kako je to kad si najpametniji i kad ne daš da te vara MMR farmakomafija.

Lep pozdrav!

TIBOR JÓNA

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top