NAKON ČUDESNOG TRIJUMFA, PAO JE NA KOLENA PRED NJIM: Novak Đoković sa peharom potrčao u zagrljaj svog naslednika Stefana (VIDEO)

Printscreen

Poznati

NAKON ČUDESNOG TRIJUMFA, PAO JE NA KOLENA PRED NJIM: Novak Đoković sa peharom potrčao u zagrljaj svog naslednika Stefana (VIDEO)

Novak Đoković je pobedio Rodžera Federera u finalu Vimbldona, podigao pehar, a onda požurio da radost podeli sa najmilijima.

Novaka Đokovića je sa tribina bodrila cela porodica, a među njima bio je i sin Stefan, koji je pomno pratio sve što se dešava na terenu.

Kada je završio sve formalnosti na Centralnom terenu, Đoković je otrčao u zagrljaj sinu i poljubio ga dok se Stefan igrao sa peharom.

View this post on Instagram

Mogu Englezi da zvižde do mile volje. Tata je tata 👍🇷🇸

A post shared by Vojevanje (@voja.nedeljkovic) on

Nole je ubeđivao naslednika da pođe sa babom i dedom, dok on ode na tuširanje, a onda i na konferenciju za medije. Međutim, čovek koji posle pet sati borbe može da sruši teniskog diva kakav je Federer, sinu ne može da kaže: „Ne“!

Novak je popustio i poveo Stefana u svlačionicu.

Inače, i Federer i Đoković su po završetku finala istakli da će sada „malo da budu tate“, jer su im obaveze na Vimbldonu uskraćivale to zadovoljstvo.

Izvor: KURIR SPORT

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top