NEMOGUĆE?! Ovaj DETALJ je svima promakao!

instagram

Moda

NEMOGUĆE?! Ovaj DETALJ je svima promakao!

Vojvotkinja U OVOME predala Novaku titulu!

Vojvotkinja Kejt Midlton uspeva da, poštujući ,,kraljevski modni bonton“, svojim odevanjem prenese javnosti i jednu snažnu poruku. S obzirom da često nosi modne komade široke potrošnje, koji se mogu kupiti u niskobudžetnim radnjama, vojvotkinja poručuje javnosti da, iako sebi može da priušti luksuz, ona želi da se predstavi kao skromna žena.

Na ovogodišnjem Vimbldonu, upravo je vojvotkinja Kejt Midlton predala trofej pobedniku, Novaku Đokoviću. Na trenutak, ona je svojom pojavom uspela da mu ukrade šou.

Ne znajući koliko koštaju haljina i cipele koje je imala na sebi, mogli smo da pretpostavimo da su skupi, jer je vojvotkinja odavala utisak elegancije i prefinjenosti.

Ubrzo, u javnosti su se pojavili podaci koji nam govore sasvim suprotno: naime, cena haljine, koju je dizajnirala londonska dizajnerka Emilija Viksted, košta nešto više od 1.800 dolara, dok cipele koje je nosila koštaju svega 56 dolara.

Plava haljina ispod kolena i neutralne cipele sa kaišićem oko članka pokazale su se kao dobitna kombinacija i još jednom su nas podsetili da je žena koja ih nosi ta koja stvarima daje dodatnu vrednost.

Ukoliko su ovi podaci tačni, što se lako da proveriti, onda možemo zaključiti da je Kejt Midlton zaista skromna žena!

Izvor: Srbijadanas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top