CENA OVAKVOG KOMADA NAKITA JE BASNOSLOVNA: Otkriveno koliko vredi PRSTEN Mirke Federer – cena je skoro pa NEVEROVATNA!

Poznati

CENA OVAKVOG KOMADA NAKITA JE BASNOSLOVNA: Otkriveno koliko vredi PRSTEN Mirke Federer – cena je skoro pa NEVEROVATNA!

U pomoć je pozvan draguljar, jedan od uticajnijih u Švajcarskoj, koji je dao svoje stručno mišljenje o vrednosti Mirkinog prstena.

Novinar Endru Kastl ustalasao je krugove bliske Rodžeru Federeru i njegovoj supruzi Mirki izjavom da prsten koji je nosila tokom finala „ne izgleda kao skupoceni nakit“, pa je ubrzo usledila reakcija, i to preko švajcarskih medija.

„Prsten je ekskluzivan“, ne ostavlja dilemu o autentičnosti kamena na početku razgovora Lazar Seblar, vlasnik jedne zlatare u Cirihu.

FOTO: PROFIMEDIA

Na prvi pogled, rekao bih da je u pitanju dragi kamen, i to vrlo egzotičan. Veličinu je teško proceniti jer gospođu Federer ne znam lično. Prema mojoj proceni reč je o dijamantu od 7 karata, ako ne i većem. Karakteristika ovih kamenja je ekstremno velika čistoća, moguće da je u pitanju čist dijamant!

FOTO: PROFIMEDIA

– Tržišna cena ovakvog komada nakita je basnoslovna!

„Procena je da takav dijamant vredi preko pola miliona franaka. Ne bih bio iznenađen i da vredi čitav milion. U svakom slučaju, u pitanju je raritetan komad, pogotovo u toj čistoći dijamanti su veoma retki“, tvrdi Seblar.

FOTO: PROFIMEDIA

Mirkin dijamant je bio lako uočljiv pažljivom oku pošto ga je često izlagala pogledima navijača hvatajući se za glavu i lice na ekstremno uzbudljiv duel njenog supruga i Novaka Đokovića.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top