NATAŠA BEKVALAC UZ SMEH ODGOVORILA NA SVA ŠKAKLJIVA PITANJA: Progovorila o emotivnom statusu, šta brani ćerki Hani…

Printscreen

Poznati

NATAŠA BEKVALAC UZ SMEH ODGOVORILA NA SVA ŠKAKLJIVA PITANJA: Progovorila o emotivnom statusu, šta brani ćerki Hani…

Pevačica je otkrila sve detalje svog privatnog života.

Nataša Bekvalac otkrila je kakav je trenutno njen emotivni status.

Nisam se još razvela papirološki, ali otkad nisam u zajednici nije mi se dogodio niko. Kako zračiš, tako privlačiš. Nije da nisam spremna, ali mi niko nije privukao pažnju. Ja sam sada bukvalno, izgovorila bih nešto, ali ne smem, ali komplikacija za muškarce. Imam ćerku Hanu koja ima 12 godina, Katja je beba, posvećena sam majka i nisam sigurna da sam spremna da neko „primiriše“ mojoj savršenoj porodici. Ali nešto neozbiljno, što da ne?“, rekla je Nataša kroz smeh.

Ona je opisala i kako sada izgleda njena porodica.

„Moja porodica, u nju ubrajam i Jovanu, Katjinu dadilju, koja mi je sad najbolja drugarica. Nas 4 smo savršena porodica, imamo i 2 psa. Deluje moj i Hanin odnos prijateljski, ali zna se ko je ko. Roditelji nekada preteruju u preuveličavanju svoje uloge, mi možemo mnogo više da naučimo od svoje dece, nego oni od nas. Kada me nešto lepo zamoli, kako da kažem ne?“, rekla je Nataša koja ćerki i dalje ne dozvoljava da ima Instagram profil.

„Smatram da je degutantno da devojčice sa 13 godina postavljaju fotografije koje postavljaju. Zabranila sam joj taj Instagram i dokle mogu, biće tako“, rekla je Nataša u emisiji „Ami Dži šou“.

Nataša Bekvalac pristala je da igra igricu gde je morala da odgovori na nekoliko škakljivih pitanja.

Pevačica je morala da popije neukusni napitak u slučaju da ne želi da odgovori ili pročita pitanje.

Seks ili knjiga?„, glasilo je jedno pitanje koje je dobila Nataša, a onda je imala spreman odgovor:

Seks, efektnije je, kraće traje i manje se umaraš, jer moj mozak je pakao„, izjavila je Nataša kroz smeh u emisiji „Ami Dži šou“.

Ona nije želela da kaže koja je po njenom mišljenju najgluplja osoba sa estrade. „Neprijatno mi je„, rekla je Bekvalčeva, koja na to pitanje nije želela da da odgovor, pa je popila napitak.

Na jedno pitanje odgovor je bio „Dača Ikodinović„, ali Nataša nije želela da kaže kako je zapravo glasilo pitanje. Još jedan odgovor koji je dala bio je „Ne znam tačan broj„, ali takođe je odbila da pročita postavljeno pitanje.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top