Srećni parovi imaju ovih 10 navika: Ako se pronađete barem u 3 stavke na pravom ste putu!

Ljubav i seks

Srećni parovi imaju ovih 10 navika: Ako se pronađete barem u 3 stavke na pravom ste putu!

Život u dvoje može da bude sjajan, ali i prepun izazova. Da bi sklad u vezi trajao, ovi saveti mogu da budu od pomoći

Ove navike imaju svi parovi koji odolevaju testu vremena.

Barem jedan zajednički hobi

Koliko je važno da imete neku razonodu u životu samo za sebe, od istog je značaja i da pronađete nešto u čemu oboje uživate.

To može da bude bilo šta, od gledanja filmova zajedno do treniranja. Na ovaj način provešćete kvalitetno vreme zajedno.

Poštujte prostor partnera

Srećni parovi su vrlo povezani i intimni, ali ipak neke granice postoje.

Poštujte partnera i dajte mu slobodno vremem i njegov prostor. Uspešni parovi kažu da svako ima svou sobu ili svoj kutak u kojem uživa i u kojem je okružen svojim stvarima.

Ako muž priča sa tobom samo kada se njemu prohte: Evo šta da radiš!

Hvala Bogu, sreli smo se mnogo pre velikog uspeha: Kako je počela najlepša ljubavna priča iz sveta tenisa!

Putujte zajedno

To ne mora da bude nista spektakularno ili putovanje koje će trajati nekoliko nedelja, dovoljno je da pobegnete negde za vikend, barem jednom mesečno. Na ovaj način ćete uživati u avanturi i stvaraćete zajedničke uspomene. Osim toga, za uspešnu vezu, jako je važno da ne zapadne u začarani krug monotonije.

Ne idite u krevet ljuti na partnera

Ukoliko postoji problem, rešite ga u što kraćem roku. Razgovarajte sa partnerom, jer se problem neće sam rešiti, a izbegavanjem i prolongiranjem napete situacije samo pogoršavate stvar.

Volim te, barem jednom dnevno

Ovo možda zvuči očigledno, ali kada parovi provedu nekoliko godina zajedno, zaborave koliko je ova izjava bitna. Godine učine da se i romantika po malo izgubi i da pomislite da se podrazumeva da partner zna da ga volite , bez da izgovorite.

Trudite se što češće da partneru pokazjete da ga volite i delima, ali i rečima, jer svakome prija da čuje, upravo ove dve reči.

Nikad neću mužu oprostiti prevaru: Ne, nakon ovog što mi je napravio!

Ako se udaš za zgodnog i lepog muškarca: Evo kakva te sudbina čeka!

Imajte svoj život

Deljenje hobija i zajedničkih interesovanja je odličan put ka sreći, ali svako bi trebao da ima svoj život, koji ne zavisi od partnera. Svako bi trebao da ima soj krug prijatelja i vreme koje provodi u onome u čemu najviše uživa. Provođenje vremena sa parnerom je odlično, ali sve u čemu se preteruje, na kraju ne ispadne dobro.

Na taj način možete da ugušite partnera i udaljite ga od sebe.

Ručak u dvoje

Naravno da nećete biti u mogućnosti, da baš u svakom obroku uživate u dvoje, ali što češće se trudite da ovo vreme provedete zajedno. Ovo je idealan tajming koji možete da iskoristite i za razgovor. A on je ključ svake dobre veze.

Vrerujte u snove

Partner će se osetiti voljeno i posebno ukoliko mu pokažete da verujete u sve njegove zamisli i ciljeve. Uspešni parovi slušaju jedan drugog i pravi su vetar u leđa partneru.

Poverenje, pre svega

Veza bez poverenja je automatski osuđena na propast. Ukoliko osećate ljubomoru, taj problem bi što pre trebalo da rešite, jer vam ništa dobro neće doneti. Ukoliko sumnjate u partnera i on vam je dao povod za to, razmislite da li je on onaj pravi.

Uživajte u sitnicama

Priređujte drugoj polovini iznenađenja. To ne moraju da budu preskupi pokloni, mali znak pažnje je dovoljan, a pokazaće mu vašu ljubav.

Muškarac najlepše živi pored žene koja mu stalno zvoca: Evo zašto!

Izvor: stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top