Znakovi koji otkrivaju nesretno udatu ženu

pixabay.com

Ljubav i seks

Znakovi koji otkrivaju nesretno udatu ženu

Kažu da su žene, poput vremena, nepredvidive. Ali, kada je partner zanemaruje onda žena postepeno počinje da se oseća nesretno u braku.

Ukoliko se prisetite vašeg venčanja, setićete se da ste sve zavete rekli iz srca. Međutim, koliko nas zaista čini sve ono što je obećano na dan venčanja? Danas ljudi žive užurbanim tempom, nemaju vremena da se posvete svojim partnerima, pa otud i mnogo nesretnih brakova.

Ranije su žene bile domaćice, reproduktivne mašine koje su bile zadužene za dom. Danas su žene potpuno otvorenog uma. One su spremne da izađu iz braka ako se ne tretiraju jednako i sa poštovanjem.

Predstavljamo vam neke od znakova koje žene pokažu kada su u nesrećnom braku:

1. Žena prestaje da komunicira sa mužem: Poznata je činjenica da žene vole da pričaju. Ako žena ne komunicira, onda postoji nešto na njenom umu što je muči.

2. Vrlo brzo se ljuti: Kada su žene neispunjene i nesrećne u stanju su da planu za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na vas, onda je ovo još jedan znak nesrećno udate žene.

3. Uvek je umorna: CLA-studija je otkrila da žene u nesrećnim brakovima imaju viši nivo kortizola, što dovodi do niza simptoma: hronični umor je jedan od njih.

4. Ona kaže “ne” seksu: Žene koje su nezadovoljne u braku, ne vole da ih partner dodiruje ili da se poljube sa svojim suprugom.

5. Ima tajne: Kada se žena ponaša tajanstveno i ne želi da podeli sve ono što joj se dešava u životu, verovatno da stvari ne idu svojim tokom.

6. Gubi poverenje: Kada žena izgubi poverenje, svaka mala stvar je pod lupom. Ona proverava telefon, špijunira e-mail. Kada se ovakve stvari primete, neophodno je razgovarati, kako bi pokušali da spasite svoj brak.

7. Ne obraća pažnju: Kada žena gubi interesovanje za muža, tada je očigledno da je ona nesrećna u braku.

8. Pravi nove korake u svom životu: Kada se žena posvećuje svom hobiju i sama izlazi iz kuće, znači da je nesrećna u braku. Ona sve manje vremena posvećuje svom partneru i u stalnim je potragama za novim izlascima.

9. Počinje da razmišlja samo o sebi: Žena nesretna u braku postaje sebična. Ona vreme posvećuje isključivo sebi, raspolaže svojim novcem i svojim emocijama. Ovo je znak da je ona nezadovoljna u braku.

10. Ona menja svoj izgled: Vidne promene u izgledu su jedan od najvećih koraka da ona ulaže u sebe i da je ona spremna da se kreće u životu bez svog partnera.

Izvor: haber

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top