Jelena Tomašević posetila muža Ivana Bosiljčića u Rusiji, a tamo je doživela nešto što će pamtiti CEO ŽIVOT

instagram

Uncategorized

Jelena Tomašević posetila muža Ivana Bosiljčića u Rusiji, a tamo je doživela nešto što će pamtiti CEO ŽIVOT

Ivan već neko vreme živi na relaciji Beograd – Sankt Peterburg gde snima seriju, a kako bi mu ublažile setu, supruga Jelena i ćerka Nina su ga posetile i vratile se pune utisaka.

FOTO: INSTAGRAM

Šarmantni glumac Ivan Bosiljić uspešno gradi karijeru u Rusiji, a njegova supruga Jelena Tomašević zadovoljna je što je njen muž uspeo da osvoji i tamošnje tržište. Jedni drugima nedostaju, ali zato kada su zajedno trude se da svaki trenutak prožive maksimalno.

– Znala sam da je Sankt Peterburg proglašen jednim od najlepših gradova na svetu, ali ipak kada ga doživite, osećaj je neopisiv. U ovo doba godine su takozvane bele noći pa je krstarenje rekom Nevom u ponoć jedinstveno iskustvo koje smo doživeli, kao i podizanje pokretnih mostova dok traje krstarenje. Svakako me je oduševila arhitektura i istorija grada koja odiše iz svakog kutka, kao i činjenica da je ovaj grad biser duhovnosti. Jedna od najvećih svetinja, ikona Bogorodice Kazanske, nalazi se u samom centru grada u velelepnoj Kazanskoj crkvi – kaže za „Blic“ Jelena, a Ivan ne krije da sa nestrpljenjem čekao da dođu njih dve kako bi uživali zajedno.

FOTO: INSTAGRAM

– Nini sam mnogo pričao o gradu koji će videti. Slao sam im fotografije i u dugim razgovorima opisivao zanimljivosti. Ali kad su došle i ja sam Petrograd doživeo iz početka. Punoću nekih stvari vidite, tek kad imate sa kim da ih podelite, od parkova do Ermitaža – iskren je Ivan, a Jelena dodaje:

– Nina je uživala s nama u lepotama grada, a samim tim što smo svi bili na okupu je to za nju najveća radost.

To je i Ivanu podjednako važno.

– To je jedino bitno i to određuje moje buduće poslovne planove. Mi smo unapred kupili avionske karte za sve njihove dolaske kod mene. Tako da tačno znamo kad ćemo se videti. A i lakše je kad imate datum do koga odbrojavate dane, kao što je Nina to radila pre dolaska. Kako se približavao polazak na put, umela je da pozove i kaže: „Tata, ostalo je još dva i po dana!“, a ja se mislim u sebi: „Još tačno dva dana i 8 sati i 30 minuta.“

FOTO: INSTAGRAM

Kako je Ivan već duže vreme u Rusiji, publika ga je i tamo upoznala.

– Dešavalo se dok šetamo da Ivana narod prepozna, a za Ninu je to prirodno stanje stvari pa nije posebno reagovala – kaže Jelena.

Iako snima po 12 sati dnevno, glumcu nije bilo teško da nakon toga šeta sa porodicom i obilazi znamenitosti.

– Unapred smo uklopili njihov dolazak sa mojim planom snimanja. Uglavnom smo bili zajedno po ceo dan, tako da smo ujutru odlazili iz hotela i vraćali se uveče puni utisaka. Nina i Jelena su bile prilično zbunjene kad su videla da se sunce uveče u devet tek sprema da zađe, a da u 11 nema ni naznake noći. Pa, hajte vi objasnite detetu u takvim okolnostima, zašto mora u krevet – kroz osmeh kaže Ivan, koji se raduje jer će ovakvih poseta biti tokom čitavog leta.

Srbija je naša baza i otadžbina

Kako je provela više od desetak dana u Sankt Peterburgu, Jelena kaže da se prilagodila na tamošnji način funkcionisanja.

– Volim da živim u našoj zemlji, ali ukoliko bi Ivan bio prinuđen zbog posla da živi tamo, mislim da bih mogla bez problema da živim u Sankt Peterburgu – kaže pevačica, dok Ivan na naše pitanje da li mogao da živi u Rusiji kaže:

– Srbija je moja baza i otadžbina.

Izvor: BLIC

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Uncategorized

To Top