UŽIVA U LUKSUZNOJ VILI NA PRIMORJU: Komšije Elene Karić otkrivaju kako izgleda njen DAN i SVAKODNEVNE NAVIKE!

instagram

Poznati

UŽIVA U LUKSUZNOJ VILI NA PRIMORJU: Komšije Elene Karić otkrivaju kako izgleda njen DAN i SVAKODNEVNE NAVIKE!

Radi na sebi i svom miru!

Elena Karaman Karić julske dane provodi sa sinom u svojoj luksuznoj vili u Boki Kotorskoj gde zajedno uživaju u suncu i privatnoj plaži i svakodnevno brine da na trpezi uvek bude prirodna i zdrava hrana.

 

 

Ćerka Verice Rakočević već godinama živi u skladu s prirodom i zato posebno uživa kada otputuje u svoju raskošnu vilu na obali Jadranskog mora, gde joj trenutno svaki dan ulepšavaju sin i kućni ljubimac. Atraktivna dizajnerka ima 47. godina i izgleda odlično.

 

„Gospođa Karić je divna komšinica. Mnogo je lepa i požrtvovana mama. Ne odvaja se od dece, a društvo im uvek prave njihovi kućni ljubimci. Elena uglavnom rano ujutro ide na plažu kako bi udisala svež jutarnji vazduh, a kao neko ko voli jogu i meditaciju to joj baš prija“, kaže komšinica.

 

 

„Elena oduvek vodi računa o svom izgledu, a posebno o tome da se ona i njena porodica hrane zdravo. Na njihovom stolu uvek je dosta voća i povrća, kao i organske namirnice“, kaže izvor blizak dizajnerki i nastavlja:

 

„Posebno kada su na moru, Elena se trudi da na porodičnoj trpezi nikad ne manjka sveže i prirodne hrane. Nije joj teško da spremi obrok za svoju decu pa tako često eksperimentiše u kuhinji sa voćem i povrćem i biljnim začinima.“

 

Dizajnerka je u ranijim intervjuima otkrila da njena porodica sama mesi hleb, da prave džemove bez šećera, kao i da njena deca nikada nisu pojela industrijsku kašicu, što dovoljno govori o njenom načinu životu. Pored toga Elena nastoji da održi fizičku kondiciju na što većem nivou pa obožava da pliva.

 

Izvor: BLIC

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top