Nina Janković iskreno i duhovito o majčinstvu: ‘Papira je dovoljno pojeo i nije mu ništa’ (FOTO)

Poznati

Nina Janković iskreno i duhovito o majčinstvu: ‘Papira je dovoljno pojeo i nije mu ništa’ (FOTO)

O majčiinstvu i velikim-malim stvarima koje čine svakodnevnicu za jedan portal pričala je iskreno, Nina Janković.

Harizmatična glumica potpuno je posvećena porodici, ali i dalje na snimanja odlazi potpuno spremna. Postoje uloge o kojima sanja, ali odigrala je mnoge o kojima drugi sanjaju

Od Nine Janković očekuje se samo najbolje. Već u njenom prvom filmu „Montevideo“ odmah su se videli posebnost, talenat i stav koji su joj uz lepotu doneli popularnost i poštovanje. Mediji je prate u stopu, ne samo zbog odličnih uloga već i zbog privatnog života i braka s bankarom Matejom Dičićem, s kojim ima sina Vukašina. Ovih dana glumica nastavlja snimanje serije koja je pomerila granice naše filmske produkcije.

Koliko će vam četvrta sezona serije „Ubice moga oca“ biti fizički zahtevnija od prethodnih?

– Biće više uviđaja, Jelena se nakon oporavka vraća u punom sjaju i u tom smislu jeste napornije.

Vaš sin Vukašin u aprilu je proslavio prvi rođendan. Kakvi su dani kad dečačić prohoda?

– Napeti. Nekad mi je lakše, nekad teže. Zna da padne, što je bitno. Naučio je i da siđe s kreveta, te teže stvari je savladao. U tom smislu mi je lakše. Sada samo gledam da ne pojede nešto što ne bi trebalo. Papira je dovoljno pojeo i nije mu ništa.

Kupujete li mu mnogo igračaka?

– Ima ih dosta. Neke smo nasledili, neke dobili, bio mu je prvi rođendan… Igračke ne kupujem, ja sam njemu najveća igračka. Nas dvoje se igramo i to mi je najlepše. Čitamo knjige, on voli da okreće strane i priča na nekom svom jeziku. Želim da mu stvorim naviku čitanja pred spavanje. Još je mali, ali volela bih da stignemo do toga da ga tako uspavljujem.

Dajete li da nosi odeću beba vaših prijatelja, rođaka?

– Da. Sharing is caring. Deliti je dobro.

Kako sa suprugom delite obaveze?

– Mateja je sa njim bio ceo vikend, ja sam snimala. I to ide tako. On ima normalno radno vreme, za razliku od mog. Ali oboje smo tu. Vukašin je dobra beba, voli da se druži i uživa s decom, što mi se sviđa. Ima veselu narav. Čuvaju ga bake, deke i Veka, žena koja je s nama.

Da li vas prepoznaje na ekranu?

– Mi uopšte ne gledamo TV. Najviše slušamo muziku i kad mu pustim crtani na telefonu dok smo, recimo, u kolima, on stavlja mobilni na uvo, jer je navikao da sluša. Ne teram ga da ih gleda na TV kad ga ne zanimaju. Ima crtać pored sebe, a to sam ja. Gledam da budem što manje na telefonu kad sam s njim, kako bih mogla da mu se posvetim.

Kakva je ljubav kad dođe dete?

– Snažnija.

Da li se, poput mnogih, družite trenutno samo s ljudima koji imaju decu?

– Ne. Dosta mojih prijatelja s klase nema decu, pa se i dalje družimo. Mateja i ja često se viđamo s prijateljima. Ne izlazim preterano, ali nisam ni vezana za kuću. Iskreno, nemam ni snage za izlaske.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top