„OTIŠLA SI, MILA MOJA, OVO KIDA SRCE“ Aleksandra Prijović i Rada Manojlović neutešne zbog smrti Dijane Milojković

instagram

Poznati

„OTIŠLA SI, MILA MOJA, OVO KIDA SRCE“ Aleksandra Prijović i Rada Manojlović neutešne zbog smrti Dijane Milojković

Dijana Milojković juče je izgubila bitku sa opakom bolešću, a brojne javne ličnosti koje su je poznavale i godinama joj pružale podršku emotivnim porukama oprostile su se od preminule misice.

Dijana MilojkovićFOTO: SCREENSHOT
Dijana Milojković

Među njima su i pevačice Aleksandra Prijović i Rada Manojlović, koje je ova vest veoma potresla.

– Otišla si mila moja… hvala za svaku lepu reč i osmeh… volim te, zauvek – poručila je Aleksandra Prijović, neutešna zbog Dijanine smrti.

– Nema više šta ni da se kaže… Ova vest je toliko neverovatna i tragična da kida srce i mozak, ostavlja u neverici… Teško je čak i da se napiše, a kamoli da se prihvati najgora i najcrnja istina… Čast mi je što sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savet, za svaki osmeh, za svaku lepu reč, a od tebe se samo tako nešto i moglo čuti. Hvala ti što si mojoj sestri i meni pružila iskreno prijateljstvo, želela nam sve najbolje i uvek bila tu za nas, kao da se znamo ceo život. Hvala ti što sam bila u tvojoj blizini, videla uživo tvoju nestvarnu lepotu, oči, osmeh, uživala u tvojoj dobroti i pozitivnoj enegriji kojom si plenila, bez obzira na strašnu muku i borbu koju si u sebi proživljavala. Zauvek ću ti se diviti i misliti o tebi, ti si naš istinski heroj i idol. Stvarno ne mogu da se pomirim, ovo je prava tragedija… Počivaj u miru, najlepša Dijana. Porodici najdublje saučešće – poruka je kojom se Rada Manojlović oprostila od svoje prijateljice.

View this post on Instagram

Nema vise sta ni da se kaze… Ova vest je toliko neverovatna i tragicna da kida srce i mozak, ostavlja u neverici… Tesko je cak i da se napise, a kamoli da se prihvati najgora i najcrnja istina… Cast mi je sto sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savet, za svaki osmeh, za svaku lepu rec, a od tebe se samo tako nesto i moglo cuti ❤️ Hvala ti sto si mojoj sestri @_marija_manojlovic_ i meni pruzila iskreno prijateljstvo, zelela nam sve najbolje i uvek bila tu za nas, kao da se znamo ceo zivot 😭 Hvala ti sto sam bila u tvojoj blizini, videla uzivo tvoju nestvarnu lepotu, oci, osmeh, uzivala u tvojoj dobroti i pozitivnoj enegriji kojom si plenila, bez obzira na strasnu muku i borbu koju si u sebi prozivljavala ❤️Zauvek cu ti se diviti i misliti o tebi, ti si nas istinski heroj i idol. Stvarno ne mogu da se pomirim, ovo je prava tragedija… Pocivaj u miru, najlepsa Dijana 😭😭😭❤️❤️❤️ Porodici najdublje saucesce 😞 @dijanaslife #dijanaslife #dijanamilojkovic

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Dijana je tokom svoje višegodišnje borbe sa rakom javno govorila o svojoj bolesti i pomogla mnogima koji dele istu bol.

 

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top