ZBOG OVOG ČOVEKA SU NATAŠA I MAJA DALE OTKAZ: OBE PRELAZE NA ISTU TELEVIZIJU, A U SVE JE UMEŠANA JOVANA JOKSIMOVIĆ!

Uncategorized

ZBOG OVOG ČOVEKA SU NATAŠA I MAJA DALE OTKAZ: OBE PRELAZE NA ISTU TELEVIZIJU, A U SVE JE UMEŠANA JOVANA JOKSIMOVIĆ!

Otvaraju se nova tri kanala, koja sa radom startuju od jeseni!

Željko Joksimović otvara tri kablovske televizije, a u svoje redove će dovesti voditeljke Maju Nikolić i Natašu Miljković, ali ne i suprugu Jovanu, koja zajedno sa kumom Srđanom Predojevićem ostaje na Prvoj.

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) izdalo je 4. juna dozvolu za kablovsko emitovanje tri kanala K1 studio, Stajl fajl i TV DR.

Sve tri televizije pripadaju firmi “Minakord medija”, koju je Joksimović osnovao 17. maja ove godine.

Kanal Stajl fajl biće namenjen deci i pre početka emitovanja promeniće naziv, dok će TV DR biti posvećen zdravstvu. Jedino će K1 biti televizija muzičkog programa, a nije poznato kakav će aganžman imati Nikolićeva i Miljkovićeva.

NIKO NE ZNA ODAKLE ŽELJKU IDEJA DA SE POSVETI TELEVIZIJI. MALO NAS JE TO IZNENADILO JER JE U PITANJU OZBILJAN PROJEKAT, U KOJI TREBA DA SE ULAŽE DOSTA NOVCA, ALI I VREMENA, ŠTO ON SVAKAKO SAM NEĆE MOĆI. VELIKI JE ZALOGAJ ZA NJEGA DA ODJEDNOM POKRENE TRI TELEVIZIJE. ALI, KOLIKO ČUJEM, VEĆ JE ANGAŽOVAO NEKE LJUDE KOJI SU U TOJ OBLASTI DUGO GODINA I KOJI SU STRUČNI, POPUT MANJE GRČIĆ, DOSKORAŠNJE GENERALNE DIREKTORKE PRVE TELEVIZIJE. ONA ĆE VEROVATNO I KOD ŽELJKA OBAVLJATI SLIČAN POSAO”, KAŽE IZVOR.


foto: Printscreen Prva tv
Zanimljivo je da Željkova supruga Jovana Joksimović neće biti pojačanje na TV K1 jer, zbog ugovora, mora da ostane u sadašnjoj medijskoj kući.

ZASAD JE SIGURNO DA ĆE MAJA NIKOLIĆ I NATAŠA MILJKOVIĆ PREĆI U JOKSIMOVIĆEVO JATO. ZBOG TOGA SU DALE OTKAZ NA PRVOJ JER IM SE DOPALA ŽELJKOVA PONUDA. VEROVATNO SVI OČEKUJU DA ĆE JOVANA TAMO PREĆI ZAJEDNO SA KUMOM SRĐANOM, ALI TO SE NEĆE DESITI. BAREM NE U NAREDNIH GODINU DANA JER SU NJIH DVOJE UGOVOROM VEZANI ZA TV PRVA I NE MOGU JEDNOSTAVNO DA PREKINU SARADNJU ZBOG OGROMNIH PENALA KOJE BI MORALI DA PLATE”, KAŽE IZVOR.

Po rečima Željkovog bliskog prijatelja televizija startuje od jeseni.

Izvor: carshop

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Uncategorized

To Top