Blam Melanije Tramp koji će je pratiti DO KRAJA ŽIVOTA: „Uživaj dok još možeš, jer nećeš još dugo“

instagram

Poznati

Blam Melanije Tramp koji će je pratiti DO KRAJA ŽIVOTA: „Uživaj dok još možeš, jer nećeš još dugo“

Prva dama Amerike ove nedelje imala je mnogo obaveza u Beloj kući. Dok je njen suprug Donald Trump u centru pažnju zbog svedočenja Roberta Mulera o upletenosti Rusije u američke izbore, Melanija Tramp ima većih briga. Njene brige su naterale američku javnost da se udara po čelu.

Melanija Tramp je poslednjom objavom na Tviteru zbunila ljude koji je prate, ali i one koji je ne prate. Zapravo, većina ima utisak da se prva dama samo šali, ali ne, ona je jako ozbiljna u svojoj zamisli.

Prva dama je objavila fotografije kojima je pokazala koliko ima obaveza u Beloj kući i koja je trenutno njena najveća noćna mora.

„Planiranje Božića i dekoracija je počelo u Istočnom krilu Bele kuće. Radujem se što ću sa vama podeliti konačnu verziju naših planova za naredne mesece i tradiciju koju poštujemo“, napisala je Melanija Tramp u trenutku dok je Muler davao svoj iskaz na sudu.

Možda vam je vruće, sparina vas čini nervoznim, ali ne i Melaniju. Ona je u svojoj snežnoj idili do koje ima još dosta vremena. Ali, pošto se usavršila u dekoraciji Bele kuće i pravljenja ledenog kraljevstva – prva dama je temeljno i na vreme počela sa radovima.

Tviter nije bio nimalo zabavljen njenim dekoracijama za Božić pred kraj jula.

„Hvala vam. Ovo je sjajno. Dok svedočimo cirkusu u našoj državi vaš blagoslov u Beloj kući je sve što nam je bilo potrebno“, „Draga, ti još veruješ u čuda i da ćeš biti u Beloj kući u decembru?“, „Uživaj dok još možeš, jer nećeš još dugo“, ostavljali su statuse na Tviteru.

Prva dama nije reagovala, kao i obično, na negativne komentare jer ima dilemu da li zlatne ukrase ili srebrne da izabere za jelku.

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top