Ella odbrusila ženi koja je pokušala uvrediti njenog muža: „Ne spavaš ti s njim i dobar je u krevetu“

instagram

Poznati

Ella odbrusila ženi koja je pokušala uvrediti njenog muža: „Ne spavaš ti s njim i dobar je u krevetu“

Ella Dvornik za dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea udala se ove godine u Las Vegasu.

Ella Dvornik sa suprugom Charlesom Pearceom uživa u Minhenu.

Putovanjem i zajedničkim trenutkom blogerka se pohvalila njihovim selfiejem na Instagramu, a neprimeren komentar jedne pratiteljke izazvao je lavinu komentara ispod objave.

„Tebi je gospodin privlačan, daj mi to objasni“, poručila joj je obožavateljka, a onda joj je odgovorila Ella i cela svita obožavatelja koji su stali u Charlesovu obranu.

„Šta te boli briga, ljepota je u očima promatrača. Ne spavaš ti s njim. Čovjek je dobar otac, čovjek, gospodin, džentlmen. I prezgodan je kome treba bit. Btw i dobar je u krevetu“, poručila joj je u svom stilu Ella, koja je i jedna od najpraćenijih Hrvatica na društvenim mrežama.

„Ella, meni je baš tvoj odabranik top topova… nemoj me sad hejtati jer mislim da je baš zgodan, pametan, dobar otac i muž“, „Bravo, Ella, upravo tako! A tvoj muž je baš zgodan muškarac i šarmantan jako. Eto, ja sam baka i znam više o muškarcima od tih balavica što se zgražaju“, krenule su reakcije na komentar.

View this post on Instagram

Savršeno mjesto za koktelcic u Minhenu! 😅l🥰

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

„Nađe se uvijek neka guska da trpa nos gdje joj nije mjesto umjesto da počisti sranja u svom groznom životu, tko si ti da tebi netko nešto objašnjava“, „Je l’ moguće da si to pitala? Je li joj zgodan? Pa naravno da joj je zgodan, da nije, ne bi bila s njim. Što ti misliš, da je sve u mišićima i lijepom licu? Dokad ćete se iščuđavati njezinu izboru? Šta je trebala naći nekog 10 godina mlađeg da biste vi bili sretni? Nađi ti sebi jednog s pločicama i od 20 godina i budi sretna ako misliš da je to sreća.“

„Ako nemaš ništa lijepo reći, bolje šuti. Sad svi misle da si površna“, bio je jedan od posljednjih komentara, a dotična se više nije oglašavala.

Izvor: dnevnik.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top