HOROSKOP ZA 28. JUL Očekuje vas VRELA avantura sa osobom koja vam se već dugo DOPADA! Napravite PRVI KORAK!

pixabay.com

Lifestyle

HOROSKOP ZA 28. JUL Očekuje vas VRELA avantura sa osobom koja vam se već dugo DOPADA! Napravite PRVI KORAK!

OVAN

POSAO: Preispitujete svoje ambicije i dolazite do zaključka da postoje neke stvari koje treba da menjate u svojim planovima. Vreme je da sada donesete konačne odluke.

LJUBAV: Moguće je da ste duže vreme bili usmereni na jednu osobu koja nije pokazala interesovanje ka vama. Dolazi period u kojem ćete imati šanse za nove preokrete i promene.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da vam bude okidač za zdravlje i bolesti. Posavetujte se sa nutricionistom ili lekarom oko toga šta vam se preporučuje.

BIK

POSAO: Možete imati neki konflikt povezan sa poslovnim okruženjem. Očekuje vas dosta problema na ovom polju. Potrudite se da budete spremni da branite svoje stavove.

LJUBAV: Potreban vam je bolji pristup u komunikaciji sa voljenom osobom jer imate neke probleme. Pred vama je period u kojem će biti novih nesuglasica i komplikacija.

ZDRAVLJE: Poradite na tome da ojačate imunitet. Važno je da dovoljno odmarate ali i da izbegavate stres. Povećajte unos voća i povrća, hrane bogate vitaminima.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko ste posvećeni svom poslu, možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite odlične rezultate. Pred vama je dan koji može da donese neke važne informacije za vas.

LJUBAV: Ostvarićete dobru komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Vaš odnos može polako da napreduje. Spremite se da uložite više energije u zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tome da patite od nekih srčanih smetnji. Posavetujte se sa vašim lekarom.

RAK

POSAO: Sačekajte da se neke stvari slegnu na ovom polju, nije vreme za nove odluke i za brzoplete poteze. Možete da očekujete period u kojem će biti nekih promena.

LJUBAV: Mirna situacija sa emotivnim partnerom vam prija. Sigurni ste u vašu ljubav i dobro se osećate zbog toga. Očekuje vas povoljan period za nova dešavanja na ovom planu ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku i crevima. Moguće je da ćete biti skloni tegobama vezanim za stomak i probavu. Važno je da pazite na ishranu i da pijete dovoljno vode.

LAV

POSAO: Još malo sačekajte pre nego što donesete novu važnu poslovnu odluku. Potrudite se da stvari sagledate iz svih uglova kako bi mogli da donesete najbolji mogući zaključak.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo može da se zakomplikuje zbog mešanja sa strane. Pred vama je period u kojem ćete imati neke trzavice i probleme.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj je moguć. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Ako ste već bili skloni problemima sa plućima onda dolazi vreme da se obratite vašem lekaru.

DEVICA

POSAO: Ostvarićete značajno poboljšanje vezano za polje zarade. Možete da se nadate pozitivnim promenama. Pred vama je period u kojem ćete imati neke nove mogućnosti.

LJUBAV: Želite da budete u vezi sa osobom koja je prema vama pokazala osećanja i dobre namere. Spremni ste da na ljubavnom planu probate nešto sasvim novo i drugačije.

ZDRAVLJE: Prija vam unos svežih namirnica. Važno je da se hranite zdravo jer ćete se onda odmah i mnogo bolje osećati. Pred vama je generalno povoljan period za zdravlje.

VAGA

POSAO: Moguće je da postoji neiskrenost u vašem poslovnom okruženju i da se neke stvari dešavaju iza vaših leđa. Potrudite se da budete oprezni kada birate bliske saradnike.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete se sa voljenom osobom lepo slagati i da ćete praviti zajedničke dogovore. Očekuje vas mogućnost da vaš odnos prenesete na neki viši nivo.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sati sna. Potrudite se da se bolje organizujete kako biste mogli da se odmorite. Iscrpljeni ste i neophodno vam je vreme da se regenerišete.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko su vam potrebni novi projekti ili promene na ovom polju, uspećete da ih pokrenete danas. možete da očekujete dobar dan za posao iako je nedelja.

LJUBAV: Možete da očekujete neko novo poznanstvo koje će ostavito veoma dobar utisak na vas. Pred vama je period u kojem ćete lako ostvariti početak emotivne veze.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Pred vama je period u kojem možete imati manje probleme vezane za mišiće i nervni sistem. Ozbegavajte preteranu izloženost stresu.

STRELAC

POSAO: Veoma ste uporni i želite da ostvarite poslovno unapređenje. Smatrate da zaslužujete novu priliku da napredujete. Možete da očekujete da će vas sudbina pogledati.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je stidljiva i potrebno joj je vremena da se opusti. Želite da budete strpljivi i da joj date šansu da vas malo bolje upozna i da shvati da nemate loše namere.

ZDRAVLJE: Problemi sa tahikardijom su naglašeni kod vas, a ako ste već patili od bilo kakvih srčanih smetnji najbolje bi bilo da se obratite vašem lekaru. Uzimajte prepisanu terapiju.

JARAC

POSAO: Mogla bi da vam se ukaže prilika za promenu posla pitanje je samo da li ćete vi želeti da je iskoristite. Potrudite se da neđete motivaciju kako bi u poslovnom smisku napredovali.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja gaji iskrena osećanja prema vama. Moguć je početak veze koja će u vaš život uneti neočekivane promene.

ZDRAVLJE: Razvijajte zdravije navike. Važno je da vodite računa o sebi i svom zdravlju. Posvetite se sopstvenim potrebama i nemojte ništa da stavljate ispred svog zdravlja.

VODOLIJA

POSAO: Potrudite se da obaveze završite u zadatom roku i nemojte da izbegavate svoje odgovornosti. Važno je da budete odgovorni i posvećeni kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Veoma brzo ćete ostvariti novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da joj je iskreno stalo do vas. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Manji pad energije je moguć danas. potrudite se da nađete više vremena za odmor, opuštanje i spavanje. Dajte sve od sebe kako bi napunili svoje baterije za naredni period.

RIBE

POSAO: Vredno radite i važno vam je da na ovom polju dođete do ostvarenja svojih ambicija. Dajete sve od sebe kako biste jednog dana mogli da budete ponosni na svoju karijeru.

LJUBAV: Nemate dileme kada je u pitanju osoba koja vam se dopada. Znate da želite da budete samo sa njom. Očekuje vas period u kojem ćete se baviti razmišljanjem na temu braka.

ZDRAVLJE: Menjajte stresan način života jer bi to moglo dosta loše da utiče na vaše polje zdravlja. Važno je da budete spremni da se posvetite sebi i svojim potrebama.

Izvor: Alo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top