NEMA KO SE NEĆE NAJEŽITI! Seka Aleksić nepoznatoj trudnici dala POKLON od 700 EVRA! Priča te žene nateraće vam suze na oči! (FOTO)

instagram

Poznati

NEMA KO SE NEĆE NAJEŽITI! Seka Aleksić nepoznatoj trudnici dala POKLON od 700 EVRA! Priča te žene nateraće vam suze na oči! (FOTO)

Trudna pevačica učinila divan gest…

Pevačica Seka Aleksić nedavno je na svom Instagram profilu pokrenula akciju kako bi jednoj trudnici dodelila poklon koji neizmerno znači.

Kako je i sama trudna po drugi put, i zna koliko je zdravlje bebe važno, jednoj trudnici poklonila je prenatalni test koji je izuzetno skup i retko koja trudnica može da ga priušti.

Seka je danas objavila da je pobednica Svetlana i uputila joj najlepše želje:

„Draga Svetlana, želim ti ispravan NIFTY nalaz, pre svega da tvoja beba bude zdrava i da uživaš u trudničkim danima“, napisala je Seka Aleksić na Instagramu pa objavila zašto je baš nju odabrala.

Priča ove trudnice zaista tera suze na oči.

„Trenutno mi je 16 nedelja trudnoće, a zašto bih baš ja volela da mene izabereš napisaću u nastavku. Prošle godine sam se porodila na carski rez, međutim našem malom dečaku je ustanovljena dijafragmalna hernija, išla sam kod par doktora samo mi je jedna rekla da sumnja na to i da uradim harmony test koji nismo mogli da priuštimo. Sledeća kontrola kod druge doktorke koja mi je rekla da je sve u najboljem redu i da nema potrebe za brigom. Bili smo presrećni, sve spremljeno i samo smo čekali. To je bio naš najsrećniji dan, ali samo na par sati jer nas je i napustio. Želeli bih da to budemo baš mi i da to bude poklon za prvi rođendan za našeg brata koji nas čuva.“

Izvor: Alo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top