Selma Bler objavila fotografiju na kojoj je potpuno ćelava i poslala važnu poruku FOTO

Poznati

Selma Bler objavila fotografiju na kojoj je potpuno ćelava i poslala važnu poruku FOTO

Selma Bler javno je podelila svoju priču o bolesti sa kojom se bori, a ova 46 godina stara glumica ima samo jedan cilj – ukazati na opasnost od multipleskleroze i njenih podmuklih simptoma i podići svest ljudi da je obolelima potrebna podrška.

U poslednjoj objavi na Instagramu možemo da vidimo Selmu kako stoji pored njenog bicikla sa osmehom na licu. Ona je na toj fotografiji ćelava, a u sređivanju nove frizure pomogao je njen sin koji joj je uz njenu pomoć odrezao kosu.

„Danas je važan dan. Otpuštena sam iz bolnice gde je o meni brinuo tim divnih medicinskih sestara, tehničara i doktora koji su verovali u moje ozdravljenje koliko i ja. Ovo je bio pravi proces i nastaviće se. U narednih tri meseca moj imunitet biće izuzetno slab, zato bez poljubaca, molim vas“, napisala je glumica uz objavu.

 

 

Nije otkrila kako će nastaviti proces lečenja ili kakve rezultate očekuje, piše Womanshealthmag. Zahvalila se svima na ljubavi i podršci i najavila je da će kada bude spremna da otkrije sve o lečenju, ali da sada samo želi da se oporavi.

Izvor: B 92

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top