Nedeljni horoskop za period od 28. jula do 4. avgusta

pixabay.com

Lifestyle

Nedeljni horoskop za period od 28. jula do 4. avgusta

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao Ove nedelje vaš način funkcionisanja izlazi iz rutine. Prepuni ste kreativne energije, pa vam samopouzdanje iz dana u dan raste. Ukoliko se nađete u prilici da ove nedelje pazarite ili potpisujete neke vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak i može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

Ljubav Za vas se neke stvari u partnerskom odnosu podrazumevaju. Zbog toga vam može promaći prilika da voljenoj osobi pokažete i pružite više od onog za šta mislite da je dovoljno za opstajanje ljubavne veze. Navedite drugu stranu na razgovor, iznenadiće vas koliko je ne poznajete.

Zdravlje Bolovi u ušima.

BIK (21.4 – 21.5)

Posao U odličnoj ste formi ali, bez obzira na to, savladavaju vas nestrpljivost i nervoza. Vaša promenljivost raspoloženja nije prijatna okolini, pa su mogući sitni sukobi i rasprave. Informacije koje ćete ovih dana dobiti nose putokaz u kom smeru ide vaš profesionalni razvoj. Ostanite skoncentrisani, a nestabilno raspoloženje lečite fizičkom aktivnošću.

Ljubav Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, sve greške preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer se mnogo toga nakupilo, a vi ste precenili svoje strpljenje. Pravo rešenje za vaše probleme je otvoren razgovor i to krajem nedelje.

Zdravlje Problemi s grlom.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao Neke važne situacije, koje ste u prošlosti zanemarili, ovih dana stižu na razrešavanje. Nakon preraspodele zaduženja dobijate neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije ništa obećavala. Obuzdajte preterani optimizam, jer kada se bude nešto važno odlučivalo biće važno da dobro promislite i obavezno potražite savet drugih saradnika.

Ljubav Prestrogi ste prema prema sebi, pa voljenoj osobi nije lako s vama jer isto očekujete i od nje. Vaše provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja nedelje. Kvalitetan i iskren razgovor može da razreši neke nesporazume koji vas navode da poverujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

Zdravlje Bronhitis.

RAK (22.6 – 22.7)

Posao Ovaj period je, za vas, u znaku pravnih i birokratskih poslova. Sve oko toga će biti otežano i podložno previdima i malerima. Dobra strana svega je to što će vam sitni dnevni problemi skrenuti misli i ublažiti nervozu. Osim toga, postoje šanse da predstavite neke svoje ideje i dobijete podršku pretpostavljenih, od kojih ste to najmanje očekivali.

Ljubav Od partnera ne dobijate dovoljno topline koliko vam je u ovom periodu potrebno. Previše ste osetljivi pa vam ovih dana sledi zahlađenje odnosa. Potajno, negde u podsvesti, još čuvate neke uspomene. Sećanje na prošlu veliku ljubav može vam pomutiti šansu da ostvarite novu vezu.

Zdravlje Gastritis.

LAV (23.7 – 22.8)

Posao Povoljno vreme za istraživanje i učenje. Moguća je ponuda da se priključite u jednu volontersku organizaciju gde bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Ipak, bez obzira na izazove, ne podležite potrebi da nešto novo otpočnete, jer nije povoljan period za to. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, izazovni aspekti će proći bezbolno.

Ljubav Posredstvom prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati ali, dugoročno, vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi, a to nije dobra atmosfera za nove početke.

Zdravlje Glavobolja.

DEVICA (23.8 – 22.9)

Posao Ovih dana stiže vam ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja, po vašem mišljenju, nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite,jer će vam se ovaj posao dugoročno veoma isplatiti. Osim toga, otvara vam se i prilika da dovršite sve zaostale finansijske obaveze.

Ljubav Vaš partner nema razumevanja kada je u pitanju vaša nezainteresovanost za njega. Iskreni razgovori, komplimenti i duge šetnje smiriće tenziju koja vas je obuzela. Pružite mu malo podrške i topline, čak i ako niste raspoloženi. Ne zaboravite da vas on bezrezervno čuva i voli.

Zdravlje Problemi s varenjem.

VAGA (23.9 – 22.10)

Posao Ako ste uključeni u neki vid trgovine, ovaj period će biti stresan za vas. Otvaraju vam se šanse da konačno dovršite započete projekte, ali sve je još teoretski u planovima. Prava realizacija bi bila ako biste konkretno sklopili ugovor, ali na to ćete još čekati. Ne gubite strpljenje, to što poslovi ne mogu da se završe sada, ne znači da su propali.

Ljubav Poriv za ličnom slobodom može vas navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice prihvatite predloge voljene osobe i više vremena provedite s ljudima koje on predloži. Slobodni mogu da upoznaju neobičnu osobu sa kojom ih čeka dobar provod i romantična avantura.

Zdravlje Bolovi u leđima.

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Posao Morate da pristanete na kompromis ukoliko želite da iskoristite povoljnu priliku koja vam ovih dana stiže. Prolazni zastoj je moguć, ali ukoliko ostanete istrajni, posao koji sada budete otpočeli ima potencijal da se u daljoj budućnosti višestruko isplati. Ipak, budite spremni na to da će sve potrajati, jer pravi rezultati dolaze tek u godinama koje slede.

Ljubav Potreba da na brzinu dovedete svoj život u red može vas navesti na brzoplete poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna preti da postane javna. Budite oprezni.

Zdravlje Nesanica.

STRELAC (23.11 – 21.12)

Posao Neočekivane promene poremetiće rutinu u vašoj svakodnevici. Krajem nedelje bićete u prilici da jednom starom saradniku pomognete da nađe posao. Pozitivna energija zbog tog dobrog ishoda udahnuće malo vetra u vaša jedra. Osim toga, ovih dana očekujte obaveštenje u vidu opomene ili isporuke nekog računa na koji ste potpuno zaboravili.

Ljubav Dobijate šansu da napravite za sebe malo prostora i usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate sebe da li je ova veza ono što vi želite. Preokupirani ste drugim problemima pa ne primećujete da voljena osoba, isto kao i vi, nije zadovoljna.

Zdravlje Sklonost povredama.

JARAC (22.12 – 20.1)

Posao Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas, pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite, a ne postoje prave mogućnosti da to i ostvarite. Morate nečega da se odreknete. Vrebate svaku priliku ne bi li se ponovo nametnuli u svom radnom okruženju. Do kraja nedelje vaš trud može biti nagrađen.

Ljubav Vaše potrebe ovih dana zahtevaju od partnera mnogo tolerancije i strpljenja. Iako se možda osećate umorno, raspoloženje će se promeniti kada od partnera stigne interesantan predlog. Ne razmišljajte previše o tome koliko bi vam nešto prijalo, to ne možete znati dok ne probate.

Zdravlje Malaksalost.

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Posao Podvlačite ozbiljnu crtu u svemu. Razmišljate kako da budete efikasniji i nekom inovacijom poboljšate finansijsku situaciju. Pravo je vreme da se uključite u aktivnosti svoje socijalne sredine. Profesionalno ste veoma cenjeni pa vam ovih dana sledi i zvanična potvrda za to. Krajem nedelje možete očekivati neprijatne vesti zbog kojih ćete biti veoma zabrinuti.

Ljubav Zbog intenzivnih poslovnih angažmana, i slobodno vreme ćete provoditi radno. To prividno odvajanje od partnera donosi stimulans za naredni period. Ukoliko ste slobodni, krajem nedelje je na pomolu zvanično upoznavanje sa osobom koju znate iz svog poslovnog okruženja.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao Pravo je vreme da počistite sve zaostale obaveze jer vas one ometaju i usporavaju u radu. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, ovih dana vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja donosi šansu da se otvori mogućnost prihvatljivog prelaznog rešenja.

Ljubav Usredsređeni ste na sebe i svoj optimizam, pa vas loše raspoloženje voljene osobe remeti. Izbegavanje susreta nije pravo rešenje, suočite se sa problemom. Izgubili ste onu čarobnu nit koja vas vezuje, pa vreme koje provodite zajedno ove nedelje može da preraste u tešku dosadu.

Zdravlje Alergije.

Novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top