Od SREDE ćemo osetiti UTICAJ SPECIFIČNOG PUNOG MESECA

pixabay.com

Lifestyle

Od SREDE ćemo osetiti UTICAJ SPECIFIČNOG PUNOG MESECA

U četvrtak, 15. avgusta tačno u 11:29 sati u Vodoliji će se pojaviti pun Mesec, ali će njegov uticaj da se oseti već od srede i trajaće sve do petka.

Pun Mesec u ovom znaku je uvek neobičan, ali će ove godine to biti još izraženije, zbog specifičnih astronomskijh pojava. Naime, ovog puta će Zemljin satelin da se nađe u opoziciji sa velikim saborom planeta u Lavu (Sunce, Merkur, Venera, Mars), a ovo za posledicu ima burne emocije i snažan egoizam u ponašanju.

Planete u Lavu nasuprot Mesecu u Vodoliji najavljuju velike incidente, a najviše pažnje treba obratiti na saobraćaj, privatan život i okolnosti na poslu. Mogući su sukobi, razmirice i svađe u kojima nijedna strana neće biti spremna za kompromis ili staloženi razgovor.

Sve što vam neko kaže shvataćete krajnje lično i bukvalno, čak i kada je reč o bezazlenim izjavama. Ovakvi trenuci mogu da naruše, čak i unište neke odnose, zato se setite u narednim danima da su nabijeni specifičnom „svađalačkom“ energijom i po potrebi spustite loptu.

Ovo upozorenje se najviše odnosi na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije, posebno ako su rođeni u poslednjih 10 dana vladavine znaka. Može se desiti da se nađu u centru pažnje, ali kao „negativci“, i trebalo bi da se potrude da obuzdaju karakter.

Potrudite se da u sredu, četrrtak i petak budete suzdržani i u drugom planu, dakle ponašajte se drugačije od onog što vam nagon poručuje.

Nešto bolje će proći Ovnovi, Strelčevi, Vage i Blizanci, ali i njima ovaj pun Mesec može da donese neprilike. Ne bi trebalo da se oslanjaju na sreću i preporučljivo je da ne pružaju otpor autoritetima i ne razmeću se previše.

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top